AK Parti aday listesi için görüş alıyor

AK Parti Genel Merkezi belediye başkanları ...

09 Eylül 2015 Çarşamba 13:43
 AK Parti aday listesi için görüş alıyor


AK Parti Genel Merkezi belediye başkanları ve teşkilat mensuplarını Ankara’ya çağırdı.


Edinilen bilgilere göre, 1 Kasım’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde vekil aday listeleri şekillendiriliyor.


AK Parti Genel Merkezi, Çorum il, merkez ilçe, ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarını Ankara’ya çağırarak listelerle ilgili görüş soruyor.


AK Parti teşkilatları ve belediye başkanlarının vekil adaylarının belirlenmesi için Ankara’ya çağrılması siyaset kulislerine yansıdı.


Başka partilere mensup olan ancak AK Parti’ye oy veren seçmenlerin ekseriyeti, listelerin belirlenmesinde sadece teşkilat ve belediye başkanlarının görüşlerinin yeterli olmayacağı, sivil toplum kuruluşları, taban ve memleketin önde gelen kanaat önderleri ve tarafsız ve objektif duruş sergileyen  kuruluşlardan vekil adayı profili hakkında görüş alınması gerektiği görüşünde.



Son Güncelleme: 09.09.2015 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veli 2015-09-10 08:36:12

neden halka sorulmuyor acaba