AK Parti adaylarını erken açıklayacak

AK Parti belediye başkan adaylarını açıklamak için erken davranacak

05 Eylül 2018 Çarşamba 09:08
AK Parti adaylarını erken açıklayacak

İnternet Haber yazarı Süleyman Özışık’a göre AK Parti belediye başkan adaylarını bu ay açıklayabilir.

Özışık son yazısında AK Parti’nin yerel seçim çalışmalarını aktarırken, belediye başkan adayı olmayı düşünenler ve seçmen için önemli bir paylaşımda bulundu. Özışık “Gelen bilgiler, adayların ekim ya da kasımda açıklanacağını gösteriyor.” dedi.

Özışık, "Belediye başkan adaylarının seçime bir iki ay kala açıklanacağını düşünenler, bu ay büyük bir şok yaşayabilir. Gelen bilgiler, adayların ekim ya da kasımda açıklanacağını gösteriyor.

Peki bu acele neden?

Nedeni çok basit. AK Parti seçmeni, yerel yönetimlerden yana bir hayli dertli. Hizmetinden memnun olmadığı ve istemediği başkanın bir daha aday gösterilmeyeceğini bir an önce duymak istiyor.

Erdoğan da giderek şiddetlenen bu aciliyet duygusunu görüp ona göre hareket etmek istiyor. Kısacası seçmenini daha fazla kızdırmak istemiyor.” yorumunda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.