AK Parti'de sürpriz gelişme

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'de aday olmayan ya da siyaset yapmamış isimlerden kazanma şansı olanlara teklif götürüldüğünü yazdı.

15 Kasım 2018 Perşembe 11:28
AK Parti'de sürpriz gelişme

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, hem muhalefeti hem de AK Parti’de yerel seçim kulislerini köşesine taşıdı.

CHP ve İyi Parti liderleri arasındaki görüşmenin yansımalarını aktaran Selvi, yazısının son bölümünü AK Parti’deki gelişmelere ayırdı. Selvi’ye göre, aday olmayan ya da AK Parti’de siyaset yapmamış isimlerden kazanma şansı olanlara teklif götürüldü.

İşte Selvi’nin yazısının o bölümü;

ÇOK SÜRPRİZ İSİMLER VAR

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılan toplantıda tüm illerle ilgili çalışmaların ilk ayağı tamamlandı. Yeniden aday gösterilmeyecek belediye başkanları tespit edildi. Bu hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması ve komisyonların çalışmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında ikinci tur çalışmaları başlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti heyetine “En büyük parti biziz. En güçlü parti biziz. Belediyecilik bizim işimiz. En iyi sonucu alacak şekilde çalışacağız” dediği söyleniyor. Bu arada AK Parti’de ilginç bir şey oluyor. Aday olmayan ya da AK Parti’de siyaset yapmamış isimlerden kazanma şansı olanlara teklif götürülüyor. Bir parti yöneticisi, “Bilinen isimler dışında dışarıdan çok sürpriz isimler var. Açıklandığı zaman ‘Tamam, bu çok doğru bir isim’ denilecek kişilerle görüşüyoruz. Kamuoyu bizi beklesin” dedi. Sürprizler ne acaba? Şimdi bunu duyan bir gazeteci uyuyabilir mi?

Son Güncelleme: 15.11.2018 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165