AK Parti'de temayül başladı

AK Parti Teşkilatı temayül yapıyor

18 Kasım 2018 Pazar 12:41
AK Parti'de temayül başladı

AK Parti Teşkilatı belediye başkan aday adayları ile ilgili temayülü bugün gerçekleştiriliyor.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen temayülde AK Parti Grup Başkanı Ankara Milletvekili ve Komisyon Başkanı Naci Bostancı, Komisyon Üyeleri İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ertürk Tülay ile İl Başkanı İl Mehmet Karadağ, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak e-temayül için basın açıklamasında bulundu. Komisyon başkan ve üyeleri e-temayül sırasında görevli partililere görevlerinde kolaylıklar diledi.

Temayüle AK Parti İl, Merkez İlçe, kadın Kolları, Gençlik Kolları, Merkez İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri katılarak görüş belirtiyor.

Temayülde parti tarafından matbu formda yer alan ‘Belediye Başkanı’nı belediye hizmetleri yönünden nasıl buluyorsunuz? Halkla ilişkiler yönünden nasıl buluyorsunuz? Teşkilat ilişkileri yönünden nasıl buluyorsunuz? Partinin değer ve ilkelerine uygunluk yönünden nasıl buluyorsunuz? Yeniden aday gösterilsin mi?’ şeklinde 5 soru yöneltiliyor.

Bir diğer soru ise ‘Belediye Başkanlığı için iki ayrı aday adayından kimi görmek istiyorsunuz?’ oldu.

Son Güncelleme: 18.11.2018 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.