AK Parti'den son kulisler

AK Parti kulisleri iyice hareketlendi. Kulislerden son yansımaları Mustafa Demirer yazdı

03 Kasım 2018 Cumartesi 15:09
AK Parti'den son kulisler

MUSTAFA DEMİRER

‘Hareketli günler yakında’ ve ‘Karadağ’la ilgili sıcak gelişme’ başlıklı kulis paylaşımlarımızın ardından AK Parti’de mevcut ilçe ve belediye başkanlarının durumunun da konuşulduğunu öğrendik.

AK Parti’de Belediye Başkan Adaylığı Adaylığı müracaatlarının 5-12 Kasım tarihleri arasında alınacağı ve adayların genel merkez yoklamasıyla belirleneceği dün parti sözcüsü tarafından açıklanmıştı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan MKYK’da belediye başkan adaylığı için 32 ilin il başkanının adaylığı gündeme geldi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın da istifa edecek il başkanları arasında yer aldığı öğrenilirken, İl başkanları hakkında nihai kararı Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan verecek.

YENİ HAFTADA NETLEŞECEK

Erdoğan’ın önümüzdeki hafta içinde 32 il başkanının istifa edip etmeyeceği, hangi isimlerin aday gösterilip gösterilmeyeceğine karar vermesinin ardından izlenecek süreci ve yöntemi bildireceği ifade ediliyor.

BAŞKA BİR KULİSE GÖRE…

Bir diğer kulise göre, 32 il başkanından muhtemelen 16 ismin istifasının istenebileceği, bunlar arasından da bir kısmının belediye başkan adayı gösterileceği ileri sürülüyor. Adaylık müracaatları başlamamasına rağmen Çorum için başkan adaylığı konusunda mevcutlar dışında farklı isimlerin de araştırıldığı dillendiriliyor.

TEŞKİLAT TEMAYÜLÜ

AK Parti Genel Merkezi’nin başkan adayları için teşkilat temayülünü 18 Kasım’da yapacağı ifade ediliyor. Temayüle mevcut il başkanları ve belediye başkanları katılmayacak.

İLÇE BAŞKANLARI’NIN DURUMU

AK Parti’de Türkiye genelinde ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının durumu da ele alınırken, genel merkezin bu konuda alacağı son kararı bu hafta içinde netleştireceği konuşuluyor.

ZEKİ GÜL’LE İLGİLİ GELİŞME

Belediye başkanları görevden alınan iller arasında bulunan Çorum’da, Muzaffer Külcü’nün istifasının ardından göreve gelen Belediye Başkanı Zeki Gül’ün yeniden aday gösterilmeyeceği ağırlıklı görüş olarak dillendiriliyor.

Son Güncelleme: 04.11.2018 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-11-03 18:49:45

Zeki Gül'ün ne başarısı var ki aday gösterilsin işte ortada çorum belediyesporla 3. ligde yaptıkları başka bir alanda zaten hiçbir ehliyeti yok. Birilerinin desteği ile başkanlığa oturan ve eski ekibini yarı yolda bırakan bir isim

Avatar
Ortakoylu 2018-11-05 00:35:34

Ortakoy sosyal medyada kendisini cok calisiyormus gibi gosterip aslinda kilit tasindan baskaca bir is yapmayan taner ispirden kurtulmak dilegiyle

Avatar
Gobel 2018-11-04 13:28:08

Karadağ Allah korkusu olan adamdır.Yıllardır partiye verdiği hizmetin karşılığını alması doğaldır.Çorum için güzel bi kazanım olacaktır.İşine gelmeyen partililer karalama kampanyasına başlamış burda.Eski başkanla karıştırmayın !!!!!

Misafir Avatar
gobelce 2018-11-05 09:47:09 @Gobel

partiye her hizmet edenin bir karşılığı mı olması gerekiyor mantık bu mudur? eğer böyleyse partiye her hizmet eden sırayla girsin.2 şer ay başkanlık yapsınlar.parti işi gönül işidir dava işidir bir karşılık işi değildir.bize zeki, çevik ve üreten insan lazım belediye yardım veya hayır kurumu değildir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
My 2018-11-04 14:09:48

3 dönem mv yapan Murat Yıldırım bir tek hizmeti varmı ki çoruma şimdide adayımız diye yazıyorsunuz yazıklar olsun hep aynı kişilerin ismi tapuladılarmı Çorum’u bunların yüzünden liyakat sahipleri aday olmuyo bunlardan kurtulmanın tek yolu belediyede iyi bir ders vermek bu aziz millet bunu yapacak galiba yıldırımlar aday olur da

Avatar
Gizemli 2018-11-04 16:25:05

Mehmet Karadağ kadar hanginiz vicdanınızın sesini duymaktasınız acaba. İnşAllah Belediye Başkanı olur da Çorumlu erkeklere haftada bir yürek dağıtır afiyetle yer yüreklenirsiniz.????
Alışık olduğunuz edilgenlikten vazgeçin!!!

Avatar
İskilipden 2018-11-03 15:47:00

Koltuk sahibini BEKLİYOR.
İskilip 4GÖZLE TOSYA İSKİLİP YOLUNU BEKLİYOR.
MÜJDE VEYA GİRIŞİM VARMI?
YOKMU OY VERECEK OY

Avatar
Adayımız 2018-11-04 13:06:50

Hiç bir zaman Çorum ‘a sevdası eksilmemiş ,yalnız ve yalnız Çorum’ a hizmeti düşünmüş,dost ve dava arkadaşlarını yalnız bırakmamış,siyaseti hep doğruluk adına yapmış MURAT YILDIRIM adayımızdır.

Avatar
Servet 2018-11-04 00:57:52

Karadag bu reklamlar için ne kadar ücret ödüyor acana