AK Parti hizmet hareketi

Ak Parti Dodurga İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

19 Nisan 2015 Pazar 14:43
 AK Parti hizmet hareketi

Ak Parti Dodurga İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.


Parti binasında yapılan toplantıya, AK Parti  İl Yönetim kurulu Üyeleri ve İl Koordinatörleri Mehmet Emin Türker, Cemil Öz, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ak Parti Dodurga İlçe Başkanı Abdullah Uysal, İl Genel Meclis üyesi Mustafa Çatar, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Sarıgöz Belediye Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ve gençlik kolları katıldı.


Toplantıda İlçe Başkanı Abdullah Uysal, “Üzerimize büyük görevler düşmektedir.Birlik ve beraberlik içinde çalışıp partimizin misyonu olan daima millet daima hizmet milletten aldığımız güçle millete hizmet etme yolunda Hedefimiz olan bu yolda daha çok çalışacağız” dedi.


AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl koordinatörü Cemil Öz, bu hareketin hizmet hareketi olduğunu, millete hizmet etmek için gönül aşkıyla işinden gücünden fedakarlık edilerek çalışıldığını söyledi.


Konuşmaların ardından toplantıda milletvekilliği seçimleri öncesi yapılan çalışmalar, parti politikaları ve diğer konularda istişare gerçekleştirildi.



 

Son Güncelleme: 19.04.2015 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.