AK Parti Ortaköy Uysal’la devam

AK Parti Ortaköy 5. Olağan Kongresi, gelegelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

25 Kasım 2014 Salı 17:12
AK Parti Ortaköy Uysal’la devam


AK Parti Ortaköy 5. Olağan Kongresi, gelegelerin katılımı ile gerçekleştirildi.


Kongreye; İl Teşkilat Başkanı Yakup Alar, Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan ile Mümtaz Yılmaz, İlçe Koordinatörü Cemalettin Polattaş ve İl YKÜ Remzi Avcıoğlu, Adnan Armağan, Memduh Akbaş, İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Mustafa Uysal, İlçe Kadın, Gençlik Kolları ve delegeler katıldı.


İlçe Kongresinin Divan Teşekkülü; Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Divan Başkan Yardımcılığını Cemalettin Polattaş yaparken, katip üyelikleri İl Başkan Yardımcısı Mümtaz Yılmaz, İl YKÜ'si Remzi Avcıoğlu ve Memduh Akbaş olarak belirlendi.


Divan Başkanı Eyüp Arslan; İlçe Kongresini saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlattı. İlçe Başkanı Mustafa Uysal, kongrenin açış konuşmasını yaptı. Daha sonra İl Başkan Yardımcısı Yakup Alar, parti politikalarını, hükümetin icraatlarını anlattı. Alar, genel ve yerel gündemden bahsederek, ilçe kongresinin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.


Divan Başkanı Eyüp Arslan da, İlçe Kongresinin partilerine ve ilçe halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, göreve seçilecek ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerini de tebrik edip görevi seçim kuruluna devretti.


AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının oluru ile İlçe Başkanı olarak seçime giren Mustafa Uysal seçimlerin sonucunda ilçe delegelerinin 109 oyunu alarak yeniden göreve getirildi. 



Son Güncelleme: 25.11.2014 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.