AK Parti sivil toplumu dinliyor

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı sivil toplum kuruluşları ...

03 Eylül 2015 Perşembe 17:18
AK Parti sivil toplumu dinliyor

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı  sivil toplum kuruluşları  ziyaretlerine Memur Sen, EKADER, Hitit Akademi Derneği, Kerebi Gazi Derneği ve Çağrı Vakfı ile devam etti.

Ziyaretlere AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Boyraz, Yasin Özübek, Suat Aydoğan, Mahmut Ölçer Cemal Yiğit ve Recep Eker katıldı.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Çorum’un yerel dinamikleri olan sivil toplum kuruluşlarının sosyal hayatına temelini oluşturduğunu belirterek, “Sosyal hayatın yanı sıra eğitim ve kültürel anlamda da ciddi manada bir yükü omuzlamışlardır. Bu bağlamda yeni bir Türkiye inşa ederken daha donanımlı bir nesil için sivil toplum kuruluşlarına ve hareket alanı geniş sivil bir topluma ciddi manada bir ihtiyaç söz konusudur.


Siyaset kurumu olarak bizler yönetimin işleyişini yerine getiriyor, toplumun ihtiyaçları doğrultusunda kararlar alıyor ve uyguluyoruz. Halkımızın ihtiyaçları ve talepleri konusunu en iyi istişare makamımız sivil toplum kuruluşlarımızdır. Bu bilinçle ziyaretlerimize devam ediyoruz ve her fırsatta devam edeceğiz.

Ayrıca yaptığımız istişareler ile her bir vakıf ve derneğimizin tabanından aldığı bilgileri paylaşmaya ve karnemizi de görmeye hazırız. Dernek ve vakıf yöneticilerimizle yaptığımız uzun istişareleri kendi adımıza çok verimli bulduk ve oradan çıkan sonuçları da kendimize ödev kabul ettik. Bizleri bu ziyaretlerimizde sıcak karşılayan ve birikimlerini eleştirilerini bizimle açık yüreklilikle paylaşan STK başkan ve yöneticilerine şükranlarımızı sunar, çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.




Son Güncelleme: 03.09.2015 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haha 2015-09-03 17:48:45

Körler sagirlar birbirlerini agirlarlar

banner165