AK Parti temayül yoklamasına gidiyor

AK Parti Grubu 17 Mayıs tarihinde temayül yoklaması yapma kararı aldı.

13 Mayıs 2016 Cuma 17:54
AK Parti temayül yoklamasına gidiyor

AK Parti Grubu 17 Mayıs tarihinde temayül yoklaması yapma kararı aldı.


AK Parti'de yeni Başbakan'ın belli olacağı tarih netleşti.  AK Parti 17 Mayıs Salı günü temayül yoklamasına gidiyor.


AK Parti Grubu 17 Mayıs salı günü saat 13:00'te gerçekleştireceği toplantıda temayül yoklaması yapılacak ve yeni başbakan belli olacak.


5 İSİM ÖN PLANA ÇIKMIŞTI


Hatırlanacağı üzere  AK Parti'nin olağanüstü kongre tarihi 22 Mayıs olarak açıklanmıştı. Kongreye tek adayla gidileceği tahmin ediliyor. Parti içinden 5 kişinin ismi ise ön plana çıktı. Kulislerde adı geçen o isim şöyle:


"Erdoğan'ın başdanışmanlığını da yapan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erdoğan'ın damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş."


Yine kulislerde adı daha çok ön plana çıkan isim ise Binali Yıldırım olarak gözüküyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, dünkü yazısında AK Parti içinde en çok Binali Yıldırım'ın isminin ön plana çıktığını yazmıştı.


(Tımetürk)


Son Güncelleme: 13.05.2016 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165