‘AK Parti Türkiye’yi 13 yılda şahlandırdı’

AK Parti İl Yönetim Kurulu Bayan Üyeleri Akkent Mahallesinde park programı düzenledi.

28 Mayıs 2015 Perşembe 22:18
 ‘AK Parti Türkiye’yi 13 yılda şahlandırdı’


AK Parti İl Yönetim Kurulu Bayan Üyeleri Akkent Mahallesinde
park programı düzenledi.

Programa AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ile eşi Ruzin Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve eşi, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ak Parti’nin kadına verdiği önemi anlattı.

AK Parti iktidarı öncesi kadınların başörtü yasağından dolayı çektikleri sıkıntılara değinen Bekiroğlu, “Önceki Türkiye ile şu anki Türkiye’yi karşılaştırdığımız zaman eğitim, sağlık, engelli hakları, insan hakları ve birçok hizmet alanında yeniliklere imza atan bir partiyiz. Eğer bir devrimden söz edilecekse bunu yapan AK Parti’dir. 90 yıldır emekleyen Türkiye’yi sadece 13 yılda şaha kaldırmış ve koşmaya başlatmıştır. AK Parti geçmişten ders alan ve geleceğe ufuk çizen bir partidir.” dedi.

Geçmişte yaşanan büyük olayları hatırlatan Bekiroğlu, “Aziz milletimiz 1960, 1970, 1980’de yapılan darbeleri 28 Şubat askeri muhtırası ile yapılan post-modern darbeyi unutmadı unutmayacak. Darbeler bizim kanayan yaralarımızdır. 1960 yılında bu ülkenin başına geçmiş olan en kibar Başbakan Adnan Menderes’i darbe sonucunda yapılan uydurma mahkemeler ile asanlar bunların bedelini ödemiş ve ödemeye devam edecektir. Millete zulüm edenler her zaman milletten cevabını almış ve yok olmuştur. Bugün CHP ve MHP bu milletten oy istiyor ama bu millet onların yaptıklarını çok iyi biliyor. 1999 yılında yapılan seçimler ile hükümeti devralan ANASOL-M hükümeti madem bu kadar iyi devlet yönetebileceğini söylüyor. O zaman hükümete geldiklerinde neden 3.5 yılda kaçtıklarını anlatsınlar. Bunların bu devlete millete hiçbir faydası olmamıştır. Bunlar bizim yapmış olduklarımızı hayal dahi edemezler. Çorum’a bir şey yapılmadı derler ama kendilerinin yaptıkları ve bu şehre çakmış oldukları tek çivi trilyonlarca liraya mal edilen valilik konağıdır.  Bu durum gösteriyor ki bunların tek anladığı şey emanete ihanet etmek ve bu milletin güvenini boşar çıkartmaktır. Bunların kaçıp gittiğini devletin borçlarını ve ülkeyi düşürdükleri o sefil hali AK Parti iktidarı ele alarak milletin hizmetkarı olmuş ve devletin borcunu ödemiş milleti tekrar refaha kavuşturmuştur. AK Parti bu millet için hızlı tren yapmış, milli piyade tüfeğimizi üretmiş, milli tankımızı üretmiş, dünyanın en iyi savaş helikopterlerinden birisi olan Atak’ı yapmış ve devleti savunma sanayiinde dış mihraplara mahkum olmaktan kurtarmıştır. Bu imkanlar o zamanda vardı neden yapmadılar. Dış mihraplara aziz milletimizi yıllarca mahkum ettiler. Bu millet kendine hizmet edenle etmeyeni unutmaz. AK Parti ile Yeni Türkiye için yeni hedeflere koşmaya var mısın Akkent? var mısın Çorum?”diye konuştu. 

Adnan Mendere’i rahmetkle anan Bekiroğlu, “Adnan Menderes’i ve arkadaşlarını haksız şekilde yargılayıp, idamına onay veren vesayet odakları ise tarihe kara bir leke olarak geçmişlerdir ve bu millet tarafından asla affedilmeyecektir. Merhum Menderes ve arkadaşlarının demokrasi ve kalkınma mücadelesinde attığı cesur adımlar bizler için yol gösterici olmaya devam etmektedir.” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 28.05.2015 22:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.