AK Parti ve CHP’ye sert tepki

Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Sedat Aksungur, AK Parti ve CHP'li vekillerin...

28 Kasım 2014 Cuma 10:28
 AK Parti ve CHP’ye sert tepki


Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Sedat Aksungur, AK Parti ve CHP'li vekillerin LGBTİ seminerine katılmasına tepki gösterdi.


“Ahlaksız Avrupa’nın buluşu olan dansı bir selamla yüz sene erteleten şanlı Osmanlı’nın torunları olan bizleri AKP ve CHP’nin işbirliği malesef utanılacak bir duruma düşürmüştür.” diyen Aksungur, Türkiye Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transgender ve İnterseks Birliği (LGBTİ)’nin düzenlediği toplantıya katılımla ilgili şu eleştirilerde bulundu:


“AB’nin düzenlediği ama yandaş medyanın gizlediği ‘sapkınlık semineri’ Tiran'da gerçekleşmiştir. LGBTİ üyelerinin korunması üzerine bina edilen toplantıya Milletin Meclisi'nden Türkiye'yi temsilen vekiller istendi. Duyarlı kesimlerin tepkisi üzerine toplantıya gidecek dört vekilden üçü gitmekten vazgeçti. Toplantıya sadece CHP Milletvekili Binnaz Toprak’ın katılması beklenirken AKP içinden alelacele bulunan isim Nursuna Memecan’ın da toplantıya katıldığı belirlenmiştir.


Tiran'a giden Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanvekili, CHP'li Binnaz Toprak durumu özetlerken, “Biz buraya 4 kişi gelecektik. Ama gelmeden önce aşırı dinciler baskı yaptılar, bu arkadaşlarımız gelmekten vazgeçmek zorunda kaldılar. TBMM, AB'nin sapıkları koruma projesine destek oluyor diye yaygara çıkardılar, üç kişi korkup kaçtı dedim. Çok şaşırdılar. Çok şükür Nursuna Memecan Hanım cesaret edip geldi, oradaki başkan da kendisini tebrik etti” diyerek ortak başarılarını anlatmıştır.


Lut Kavminin helakının sebebini tüm inanç sahipleri bilmektedir, Semut Kavmi, Sodom ve Gomore şehirlerinin hali İslam dininin bu sapkınlara bakış şeklinin özetidir. Özellikle toplantıyı kınayan, katılacakları uyaran Milli Görüşçülerin AB temsilcilerine şikayet edilmesi bizim açımızdan asla bir öneme sahip değildir, bizler AB karşısında İslam Birliği diyen ve bu yolda D8 birliğini kuran bir teşkilatız. Pislik yuvası AB’nin bizim nazarımızda asla bir değeri yoktur. LGBTİ’ler için tertipledikleri seminer bizim ne kadar haklı olduğumuzun ispatıdır.


Bu gibi olaylar malesef AKP iktidarının Müslümanlar’ı nasıl pasifleştirip duyarsız hale getirdiğinin belgesidir. Bu kabul edilemez duruma tepki veren bizler ‘Aşırı Dinci’ olarak anılmaktayız, oysa ki bu her Müslüman’ın normal tepkisi olmalıydı. Bu sapık düzene destek olanlar belaya davetiye çıkardıklarının farkında değillerdir. Aklı başında tümiİnanç sahiplerini AKP ve CHP’nin bu gizli ittifaklarına karşı birleşmeye davet ediyor, bir sözle dahi olsa tepki vermeye çağırıyoruz.”




Son Güncelleme: 28.11.2014 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.