AK Parti'ye göre Çorum'da sorun yok!

AK Parti Genel Merkez yöneticilerininÇorum merkez ve ilçe belediyelerinde sorun olmadığı görüşünü taşıdığı bildirildi

05 Kasım 2017 Pazar 16:39
AK Parti'ye göre Çorum'da sorun yok!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, geçtiğimiz hafta Çorum’a gelerek partisinin il ve ilçe belediye başkanları ile görüştü. Genel merkez yöneticisine Çorum’dan AK parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu eşlik etti.

AK Partili belediye başkanlarının performanslarının, hizmetlerinin vs. değerlendirildiği istişarelerle ilgili ilk açıklama dün AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’dan gelmişti. Karadağ, genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısının ziyareti hakkında bilgi verdikten sonra Çorum AK Parti Teşkilatlarının performansta Türkiye üçüncüsü, Karadeniz Bölgesi’nde birinci olduğunu açıklamıştı.

İkinci açıklama bugün yine partiden geldi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi’nin, Çorum’da partili belediye başkanları ile ilgili izlenimlerini yazılı bir açıklamayla duyurdu. Tuzcu’nun açıklamasına göre, AK Parti Genel Merkezi Çorum ve tüm ilçe belediye başkanlarından memnun.

Ziyaretler hakkında bilgi veren Mustafa Tuzcu, partili belediyeleri ziyaretlerinde başkan ve meclis üyeleriyle görüştüklerini anlattı. Tuzcu, ziyaretler sırasında yapılan anketleri değerlendiren Mehmet Geldi’nin belediyelerin kurumsal performanslarına baktığını, yapılan eksikliklerin giderilmesi konusunda düşüncelerini paylaştığını dile getirdi.

Hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi amacıyla her yıl rutin bir şekilde yapılan bu ziyaretlerin istifa sürecine gelmesi nedeniyle fazla dikkat çektiğine işaret eden Mustafa Tuzcu, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi’nin Çorum Belediyesi’ni ziyareti sırasında ise, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün performansından memnuniyetini özellikle dile getirdiğini açıkladı.

Geldi’nin Çorum Belediyesi’nin yapılan anket değerlendirmelerin de bölgenin en başarılı belediyesi olarak görüldüğünü açıkladığını söyleyen Mustafa Tuzcu, diğer belediyelerle ilgili ise olumsuz bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

Son Güncelleme: 05.11.2017 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necati 2017-11-05 19:51:02

Sizce; Büyük ilçeler kadın kollarında görev verilen ablarlarda sorun yok mu?

Misafir Avatar
DAĞLI 2017-11-08 22:07:03 @necati

Sadece büyük ilçelerde değil küçük ilçelerdede sorunlar varki.

Beğenmedim! (0)
Avatar
MEHMETBÖLÜKBAŞ 2017-11-05 16:54:21

SAYIN BAŞKANIMIZI SEVER SAYARIZ YALNIZ YAPTIGI HİZMETİ POLİTİZE EDEN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞINA DİKKAT ETSİN ÖNCEKİLER ONLARA FIRSAT VERDİ ESAMESİ (İSMİ DAHİ ANILMIYOR) BİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ÇALIßMALARI TABİİKİ GÜZEL

Avatar
Hakan 2017-11-05 22:53:16

Neyi yok, Çorum altmışıncı sırada ve çevresinde havaalanı olmayan tek il.

Avatar
hakikata 2017-11-06 10:04:37

aha buda yıldırımcı ak parti çorum il teşkilatına vekillerine kapak olsun.

Avatar
Hasan 2017-11-06 17:07:03

Mustafa Tuzcu deyememismi corumda olup biteni tabi herkes yükünü tuttu. VAllahi neye nereye bakarak iyi demişler.Siz bu kafayla seçime gidin bakalım.Reise zarar vermekten başka ne işe yariyorsunuz.

Avatar
Ferat 2017-11-06 17:09:45

Ya boş versene adam ne kadar muhterem varsa iş tuttu şimdi makyaşlayip tekrar yedirmeye kalkmayın.Mustafa Tuzcu niye açıklama yapıyor.Mehmet Karadağ yapması gerekmezmi

Avatar
Bünyamin 2017-11-06 17:11:54

Basaganim yaşadın 2 dönem daha yaparsan corumun adını değiştirirsin.

Avatar
DAĞLI 2017-11-06 18:34:08

Reis bu seferde il ilçe kadrolarında değişiklik yapmazsa; kimse kusura bakmasınn.. Bedavadan benim oyumla o koltukta oturamazlar...