AK Parti’de 13. yıl pastası kesildi ‘Sırtını millete dayayan parti’

AK Parti teşkilatları, partilerinin kuruluşunun 13'üncü yılını, düzenlediği kokteylle kutladı.

14 Ağustos 2014 Perşembe 19:23
 AK Parti’de 13. yıl pastası kesildi  ‘Sırtını millete dayayan parti’


AK Parti teşkilatları, partilerinin kuruluşunun 13'üncü yılını, düzenlediği kokteylle kutladı. Parti merkezinde düzenlenen törene katılan parti yöneticileri ve partililer, basın açıklamasından sonra 13. yıl pastasını keserek, "AK Parti yüzyıllara damgasını vuracak." sözleriyle AK Parti'nin 13.'üncü kuruluş yılını kutladı.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkanvekili Ahmet Yabacıoğlu, İl Başkan Yardımcısı Rumi Bekiroğlu ve çok sayıda partilinin yer aldığı kutlamada, partililere ikramlarda bulunuldu.


Köse; “Dava partisiyiz”


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, partisinin 13. kuruluş yılı nedeniyle düzenlenen kutlama programında, "AK Parti bir davanın partisidir. Türkiye ve dünya siyasetine damgasını vuran bu hareket nice yüzyıllar boyunca devam edecektir." dedi.


AK Parti'nin kuruluş tarihi olan 14 Ağustos 2001 tarihi öncesinin çok iyi bilinmesi gerektiğine işaret eden Mustafa Köse, Türkiye'de yaşanan siyasi ve ekonomik krizlerin ülkeyi adeta iflasın eşiğine sürüklediğini, statüko, kartel medya ve sözde sivil toplum kuruluşlarının hükümet kurup hükümet yıktığının unutulmaması gerektiğini söyledi.


"Sırtını millete dayamak yerine statükoya dayayan hükümetler, ülkemizi iflasın eşiğine sürükledi. Siyasi krizler ortamında kurulan hükümetlerin ortalama ömürleri 1,5 yıl olurken, AK Parti'nin 12 yıl iktidarda kalabilmesinin anlamı iyi okunmalıdır." diyen Köse, milletin kendisi gibi inanan siyasileri iktidara taşıyıp, emaneti ehline teslim ettiğini sözlerine ekledi. Köse, "AK Parti, 12 yılda ülkemizin makus talihini değiştirdi."  dedi.


Bekiroğlu; “Mazlumların sesi”


AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rumi Bekiroğlu, AK Parti'nin 13 yıldır mağdur ve mazlumun yanında duran bir parti olduğunu söyledi.


Partisinin 13. yıl kutlamasında konuşan Bekiroğlu, AK Parti'de hizmet eden herkesin hesabi değil, hasbi bir duruşla hizmet ettiğini ifade etti.


AK Parti'nin Filistin, Irak ve dünyanın dört bir yanında yaşanan acıların dindiricisi olduğunu belirten Bekiroğlu, "Bunu unutmayacağız ve sürekli bu şuurla hareket etmenin boynumuzun borcu olduğunu hatırımızda tutacağız. AK Parti dünyada bulunan ne kadar mağdur ve mazlum varsa, onun yanında dik duruş sergileyen bir Başbakan'ın liderliğinde yol yürüyen bir partidir." dedi.




Son Güncelleme: 14.08.2014 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.