AK Parti’de 16. yıl gururu

AK Parti’nin 16. Kuruluş Yıldönümü kutlandı.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 15:17
AK Parti’de 16. yıl gururu

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı basın açıklaması parti binasında gerçekleştirildi.



Çorum AK Parti Kadın Kolları’nın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda,, kuruluş yıldönümü etkinliği kapsamında 16. Yıl pastası kesilerek basın açıklaması yapıldı. AK Parti İl Başkanı Av Mehmet Karadağ, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Kutlu yürüyüşümüzün tezahürü olan AK Partimiz 16 yaşında. 14 Ağustos 2001den beri milletinin emrinde, daima birlikte.


15 Temmuz gecesi nasıl milletimiz Cumhurbaşkanımıza sahip çıktıysa bizlerde bu yolda milletimize hizmetinin var gücümüzle çalışacağız.



Biz bu yoldan dönmeyeceğiz. Varsın birileri ülkesinin değil, terör örgütlerinin safında yer alsın, beraber sözde adalet yürüyüşü yapsınlar.

Çıktığı yolda dönme nedir bilmeyen milleti için kefenini giyip çıkan Genel Başkanımızın emrinde hizmet etmek bizim için onurdur.”



Son Güncelleme: 14.08.2017 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.