AK Parti’de bayramlaşma ilk gün

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partide bayramlaşmanını birinci gün saat 14.30’da parti binasında yapılacağını bildirdi.

25 Temmuz 2014 Cuma 16:08
AK Parti’de bayramlaşma ilk gün


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partide bayramlaşmanını birinci gün saat 14.30’da parti binasında yapılacağını bildirdi.


Ceylan, bayram mesajında, bayramların toplumu bir arada tutan önemli yapı taşlarından birisi olduğunu belirterek, şöyle dedi; “Rahmet ve cömertliğin en üst seviyeye çıktığı mübarek Ramazan ayını tamamlayarak bayrama kavuşmuş bulunmaktayız. İlimizde huzur ve güven ortamı içerisinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.


Bayramlar toplumumuzda hiç şüphesiz anlamlı bir yere sahiptir. Bayramlarımız dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi ve saygı ikliminin hâkim olduğu aile fertlerinin akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini geliştiren, bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, toplumumuzun bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olan çok özel günlerdir. Başta Gazze olmak üzere bazı ülkeler de yaşanan acılar bir burukluk yaratsa da yeryüzünde kan ve gözyaşının son bularak herkesin huzur içerisinde ailesiyle , sevdikleriyle acı ve kederden uzak güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”





Son Güncelleme: 25.07.2014 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.