AK Parti’de ilk mülakat tamam

AK Parti’de 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi aday adayı...

06 Mart 2015 Cuma 18:17
 AK Parti’de ilk mülakat tamam

AK Parti’de 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi aday adayı belirleme sürecinin önemli kriterlerinden biri olan mülakat çalışması genel merkezde yapıldı.

AK Parti’de 34 milletvekili aday adayı, Ankara’ya giderek mülakata girdi. 

Genel Merkez tarafından yapılan mülakatta aday adayları alfabetik sıraya göre içeri alındı. 

Çorum Milletvekili aday adayı olanlar da bugün saat 14.00'de Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in başkanlık ettiği komisyon tarafından görüşmeye alındı.

5 kişilik komisyonda ayrıca Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ile Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, MKYK üyeleri Zeynep Karahan Uslu ve Semra Kırcı görev aldı. 

Komisyon, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu'ndan da adaylarla ilgili görüş aldı.

İlk Ahmet Ölçer ile başlandı

Komisyon aday adaylarından ilk olarak Ahmet Ölçer ile görüştü.

Aday adayları hızla komisyon odasına alınarak sorular soruldu. 

Aday adaylarını genel merkezde yalnız bırakmayan İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, adayların mülakata alınacağı salonun önünde aday adayları ile birlikte bekledi.

Komisyon 34 aday adayını tek tek mülakata alarak görüşme yaptı.

Aday adayları ile ilgili süreci anlatan İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, “Bu mülakattan sonra aday adaylarımız bir daha Ankara’ya gelmeyecek. Burada yapılan mülakatın ardından komisyonumuz raporunu bir üst komisyona verecek. 20 Mart’a kadar kamuoyu yoklamalarının bitirilmesini bekliyoruz. Daha sonra temayül, mülakat raporu ve kamuoyu yoklamalarının sonuçları toplanarak en üst komisyona rapor halinde verilecek. Bundan sonrası artık üst komisyonun çalışmasına kaldı” dedi.



Son Güncelleme: 06.03.2015 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.