AK Parti’de kongreler başladı

Çorum AK Parti’de kongre takvimi Laçin’le başladı.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 12:57
 AK Parti’de kongreler başladı


AK Parti Laçin 6.Olağan İlçe Kongresi İl Koordinatörü Recep Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilk ilçe kongresiniLaçin’de yaptıklarını belirterek, ülkeye, millete ve partiye hayırlı olması temennisinde bulundu.



Karadağ, açıklamasında, “Türkiye'nin ilk 6. Olağan Laçin İlçe Kongremizi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gerçekleştirmek bizler için bir onurdur.” dedi.


Hatırlanacağı üzere Çorum 
AK Parti’de kongre takvimi 19  Ağustos’ta Laçin ve Oğuzlar’la başladı. Boğazkale ve Ortaköy ilçe kongresi 20 Ağustos Pazar günü, Çorum Merkez İlçe ve Bayat İlçe Kongresi 26 Ağustos Cumartesi günü, Sungurlu ve İskilip İlçe Kongreleri ise 27 Ağustos Pazar günü yapılacak. Kongrelere tek liste ile gidiliyor.

Buna göre, Çorum’da 14 ilçe kongresinden 8’i Ağustos ayında, Osmancık, Uğurludağ, Mecitözü, Alaca, Kargı ve Dodurga olmak üzere 6 ilçe kongresi de Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Eylül’de gerçekleştirilecek kongrelerin kongre tarihleri Kurban Bayramı sonrası kararlaştırılacak.


Son Güncelleme: 19.08.2017 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.