AK Parti’de sıcak saatler

AK Parti İl Başkanlığı için ismi geçen adaylar, Çorum’a gelen Genel Merkez Yöneticileri tarafından mülakata alınacak.

13 Ekim 2016 Perşembe 11:14
 AK Parti’de sıcak saatler


AK Parti İl Başkanlığı için ismi geçen adaylar, Çorum’a gelen Genel Merkez Yöneticileri tarafından mülakata alınacak. Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ve Çorum Koordinatörü Recep Yıldırım tarafından yapılacak olan mülakat saat 11,00’de başlayacak.


www.corumhakimiyet.net’te
yer alan habere göre Genel Merkeze ismi bildirilen 16 aday içerisinden Ömer Kılıç, Kenan Yaşar, Nurettin Karaca, Mustafa Mertek, Mustafa Alagöz, Mehmet Karadağ, Orhan Horon, Lemzi Çöplü, Veysel Burcu, Hikmet Keleş, Oğuzhan Şengül, Kasım Aksoy, Eyüp Arslan, Yaşar Anaç, Feridun Batan ve Adem Candan'ın görüşmeye katılan adaylar olacağı öğrenilirken, diğer isimlerden de mülakata davet edilenlerin olabileceği düşünülüyor.

Öte yandan Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları da, il başkanlığı için kurulacak temayül sandığında görüşlerini belirtecek. 

Yapılacak oylamada herkesten üç isim belirlemesi istenecek. Yapılacak mülakat ve temayül sonuçlarına göre adayların sayısı 3’e indirilerek, ilk 3’e giren isimler AK Parti Genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım’a sunulacak.   



Son Güncelleme: 13.10.2016 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165