AK Parti’de tek listeli delege seçimi

AK Parti Mahalle ve köy delege seçimleri gerçekleştirildi.

20 Ekim 2014 Pazartesi 16:50
 AK Parti’de tek listeli delege seçimi


AK Parti Mahalle ve köy delege seçimleri gerçekleştirildi.


Genel merkez tarafından belirlenen kongre takvimi çerçevesinde, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından cumartesi günü köylerde, Pazar günü ise mahallelerde delege seçimi yapıldı.


Seçimlere genel merkez yöneticilerinin isteği doğrultusunda tek liste ile gidildi.


Delege listesinde de il yönetimi, gençlik ve kadın kolları başkan ve yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, eski il, ilçe, gençlik ve kadın kolları başkanlarının da yer aldığı görüldü.


Mahalle teşkilatları tarafından tespit edilen noktalarda sandıklar kuruldu ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından belirlenen saatlerde üyeler oy kullandı. Şeffaf sandıkların kurulduğu seçim bölgelerinde oy kullandılar.


Özellikle de başta Ulukavak ve Gülabibey gibi büyük mahalleler olmak üzere Bahçelievler, Mimar Sinan, Buhara, Karakeçili, Akkent, Üçtutlar, Çepni, Çöplü, Yeniyol, Yavruturna, Kale Mahallesinde kurulan sandıklarda oyunu kullanan partililer, delege seçimlerinin partileri açısından hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.


Bu arada Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de sandık kurulan bütün mahalleleri ziyaret etti.


Mahalle teşkilatları ve sandık görevlileri ile görüşen Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, delege seçimine gösterilen ilgin kendisini son derece memnun ettiğini söyledi.


Partililere gösterdikleri ilgiden ve sorumluluk anlayışlarından dolayı teşekkür eden Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, seçimlerin tam bir demokrasi anlayışı çerçevesinde yapılmasının da teşkilat olarak kendilerini sevindirdiğini ifade etti.


Köse, “Merkez İlçe Teşkilatı olarak cumartesi günü köylerde de pazarg ünü de mahallelerimizde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Allah’ıma hamdolsun ki, gerek köylerdeki seçimlerimiz, gerekse de mahalle seçimlerimizin tam bir kardeşlik ortamı içerisinde demokrasi bayramı havasında geçiyor. Bunu sağlayan başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere tüm mahalle ve köy temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bu ortamı inşallah Merkez İlçe kongremize de taşıyarak bir süreci tamamlamış olacağız” dedi.


Köse, yapılan seçimlerin AK Parti açısından hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken, delege seçilen partilileri de tebrik etti.


Öte yandan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Üçdutlar Mahallesi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da Gülabibey Mahallesi’nde oy kullandı.



Son Güncelleme: 20.10.2014 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.