AK Parti’de temayül heyecanı

AK Parti’ye müracaat eden 25.Dönem Milletvekili Aday Adaylarının teşkilat temayülü bugün gerçekleşiyor.

28 Şubat 2015 Cumartesi 12:33
 AK Parti’de temayül heyecanı


AK Parti’ye  müracaat eden 25.Dönem Milletvekili Aday Adaylarının teşkilat temayülü bugün gerçekleşiyor.


Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan teşkilat yoklaması saat 16.00’ya kadar devam edecek.


Genel Merkez  Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Osman Can ile Asuman Erdoğan, Emine Ergül, Ahmet Furkan Akın’dan oluşacak komisyon huzurunda yapılan temayüle ilgi yoğun.


Aday adayları kurdukları stantlarla kendilerini tanıtıcı broşürler dağıtıyor.Delgelere yönelik kulis yapılıyor.


Teşkilat temayülünde üyeliği devam eden Parti Kurucular Kurulu Üyeleri (İkamet ettiği seçim çevresinde) İl Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Demokrasi Hakem Kurulu Başkan ve Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkan ve Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Parti Üyesi İl ve İlçe Belediye Başkanları, Parti Üyesi İl ve İlçe Belediye Meclisi Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Belde Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Belde Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Parti Üyesi Belde Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Başkanları/Temsilcileri, Parti üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan eski İl Başkanları (İkamet ettiği seçim çevresinde), Parti üyesi, 22., 23. ve 24. Dönem, aday adayı olmayan, milletvekilleri (İkamet ettiği seçim çevresinde) oy kullanabiliyor.

Çorum merkez ilçe ile birlikte 13 ilçeden AK Parti Genel Merkezi’nin belirlemiş olduğu takriben 2056 kişinin teşkilat temayül yoklamasında oy kullanması öngörülüyor.



Son Güncelleme: 28.02.2015 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.