AK Parti’den Büyük’e ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan bugün Milli Eğitim Müdürü...

18 Eylül 2014 Perşembe 17:26
 AK Parti’den Büyük’e ziyaret


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan bugün Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaret etti.


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Av. Rumi Bekiroğlu ve Eyüp Arslan, Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan ve Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar’ın da katıldığı ziyarette Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yahya Çoban ve Gazi Yıldırım ile Şube Müdürü Özcan Kuşcu da hazır bulundu.


Ziyarette konuşan Ahmet Sami Ceylan, Çorum’a eğitim alanında son 12 yılda 210 milyon TL’lik yatırım yapıldığını açıkladı.


“AK Parti iktidarı döneminde Çorum eğitim alanında payına düşeni aldı” diyen Ceylan, devam eden yatırımlarla birlikte 116 yeni dersliğin daha eğitime kazandırılacağını ifade etti.


Ceylan, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlı olmasını diledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Büyük ise eğitim-öğretim alanındaki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.




Son Güncelleme: 18.09.2014 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aa 2014-09-18 22:11:04

acaba kaç kişilik liste götürdün başkan kimi müdür yardımcısı yönetici yapacaksın.allah bunların hepini görüyo bugünün yarınıda var ahireti hatırlatırım sana hak yemek kul hakkına gire-mk büyük günahtır

Avatar
doktore 2014-09-19 09:06:06

il başkanı ülkesi türkiye..temsili demokrasinin neresindedir il başkanları?gelişmiş demokrasilerde il başkanları var mıdır ve başrolde midirler? bu ilin bir valisi yok mu da il başkanı destek vermiş olsun müdüre.