AK Parti’den Vali Kılıç’a “15 Temmuz” Bülteni

Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Pazartesi günü geldiği Çorum’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

31 Ağustos 2016 Çarşamba 10:46
 AK Parti’den Vali Kılıç’a “15 Temmuz” Bülteni


Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Pazartesi günü geldiği Çorum’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ceritoğlu, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ı ve Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sinan Zehir’i ziyaret etti.


Milletvekili Ceritoğlu ve İl Başkanı Bekiroğlu Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret ederek, İl Başkanlığı tarafından çıkartılan "15 Temmuz Büyük Millet Büyük Destan" bültenini takdim ettiler.


Vali Kılıç, çıkarılan bültenin 15 Temmuz Cuma akşamı FETÖ Terör örgütü üyeleri tarafından yapılan darbe girişiminin gelecek nesillere aktarılması açısından yararlı bir çalışma olduğunu söyledi.


Ceritoğlu, Meryem Demir’i Kutladı

Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.


Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığını vekaleten yürütürken asaleten ataması yapılan Meryem Demir’i ziyaret etti.


Ak Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, amaçlarının her zaman Çorum için çalışıp Çorum’a hizmet etmek olduğunu söyledi.


Demir, İsmi değiştirilen ve Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan GATA'ya başörtülü bir bayan başhekim atanmasının kendilerini cesaretlendirdiğini kaydetti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, Milletvekili Ceritoğlu’na teşekkür etti.


Uyum içerisinde çalışmanın önemine değinen Ceritoğlu, “Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve Teşkilat başkanları olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız sürece şehrimiz kazanacaktır” dedi.


Terörle mücadelede sona yaklaşıldığını belirten Ceritoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye topraklarında gerçekleştirilen “Fırat Kalkanı” operasyonu değerlendirdi.




 

Son Güncelleme: 31.08.2016 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.