AK Parti’den Ziraat Odası’na ziyaret

Ak Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Dursun Karslı’yı...

20 Eylül 2014 Cumartesi 18:34
 AK Parti’den Ziraat Odası’na ziyaret


Ak Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Dursun Karslı’yı makamında ziyaret etti. 

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Özkan, STK'ların toplumsal dinamiğimizin ve demokrasimizin, toplumsal barışımızın, kalkınmamızın, uzlaşma kültürümüzün en temel öğelerinden biri olduğunu belirtti.

STK ziyaretlerimiz kapsamında sayın oda başkanımızı ve mesai arkadaşlarını ziyaret ettik diyen Özkan, "İktidarımızın temsilcisi olarak, bütün üreticilerimize, çiftçilerimize hizmet noktasında Ziraat Odamızla ele ele vererek sorunları beraberce aşacaklarını ve bu kapsamda her türlü hizmete hazırız" dedi.

Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Dursun Karslı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek İlçe Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti.

Karslı ilçe teşkilatından çiftçimizin sorunlarına duyarlı olmalarını umut ettiklerini, ortak paydanın Sungurlu olduğunu ve ilçemiz tarımına ivme kazandırılması noktasında sulu tarımın önemini belirterek birlik beraberlik vurgusu yaptı.





İHA

Son Güncelleme: 20.09.2014 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.