AK Parti’ye gazeteci aday

Anadolu Ajansı Türkiye Teşkilatları Sorumlusu, AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Şaban Işık...

27 Şubat 2015 Cuma 16:30
 AK Parti’ye gazeteci aday


Anadolu Ajansı Türkiye Teşkilatları Sorumlusu, AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Şaban Işık, merkez  ve ilçelerde seçim turlarını sürdürüyor.


25. dönem milletvekilliği için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan Işık, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Kent merkezinde ve ilçelerde AK Parti teşkilatlarının yanı sıra esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Işık, yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.


‘Yeni Çorum, yeni Türkiye ve yeni dünya’ sloganı ile yola çıktığını ifade eden Işık, Türkiye’nin AK Parti ve AK kadrolar döneminde şaha kalktığına dikkati çekti.


Türkiye’yi 2023 yılı hedefine taşıyacak olan kadroların içinde yer almayı hedeflediğini ve bu hedef için adaylık başvurusunda bulunduğunun altını çizen Işık, “Dünyanın en eski medeniyetlerine ev sahipliği yapmış Anadolu’nun kalbi Çorum’a  hizmet etme adına çıktığımız bu kutlu yürüyüşte daima halkın yanında yer alacağıma, şehrimizin ileriye gitmesi ve gelişmesi için ekibimle birlikte durmaksızın çalışacağım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirme yolunda, Sayın Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde  genç bir siyasetçi olarak üzerime düşen görevleri ülkemiz ve kentimiz adına gerçekleştirmek istiyorum” dedi.


Şaban Işık kimdir?


Çorum Kargı doğumlu olan Şaban Işık, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi dalında yüksek lisansını tamamladı. Şaban Işık, St. Clements Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi alanında doktora yapıyor.
 




Son Güncelleme: 27.02.2015 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165