AK Parti’ye sivil savunma eğitimi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Savunma Günü nedeniyle...

01 Mart 2015 Pazar 16:44
 AK Parti’ye sivil savunma eğitimi


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Savunma Günü nedeniyle AFAD’ı ziyaret etti. Programda angın söndürme tatbikatı yapıldı. AFAD İl Müdürü Elvan Kaya, doğal afetler ve bunların dışında insan kaynaklı nedenlerle oluşan kazalar için tatbikatların çok önemli olduğunu, ayrıca yapılan tatbikatların hayat kurtarmak için önemli olduğunu söyledi.


Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan ise, almış oldukları bilgilendirmeden sonra AFAD Müdürü Elvan Kaya’ya teşekkür etti. Bu tür ziyaretlerin devamlı olacağını ve afetlere karşı mücadelenin her zaman insanlara öğretilmesi gerektiğini belirten Pehlivan, “Görevimiz gereği halka daha rahat ulaşabiliyoruz. İnsanları bilinçlendirme görevini yerine getireceğiz. Afetler için alınacak eğitimler ile insanlara daha çok yardımcı olunabilir.” Dedi.




Son Güncelleme: 01.03.2015 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165