Akan kanın durmasını diledi

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

25 Temmuz 2014 Cuma 16:59
 Akan kanın durmasını diledi


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.


Uslu, mesajında şöyle dedi; “Dünyanın içinden geçtiği sıkıntılı dönemde Türkiye; güçlü bir ülke olarak yoluna devam etmekte olup, dış etkenlere rağmen, istikrarlı bir biçimde hızla gelişmeye devam etmektedir.


Filistinli,  Suriyeli, Mısırlı, Arakanlı, Doğu Türkistanlı,  Iraklı, Karabağlı, Çeçenistanlı, Kerküklü kardeşlerimizin biran önce huzura kavuşması ve akan kanın durması en içten dileğimizdir.


Unutmayalım ki, bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Güçlü, mutlu, huzurlu, müreffeh bir Türkiye’ye ulaşmak için, birlik ve beraberliğimizin korunmasının, hoşgörü, diyalog ve uzlaşma kültürünün hakim kılınmasının elzem olduğunu bir kez daha vurguluyor, tüm heşehrilerimin ve halkımızın Ramazan Bayram’ını tebrik ediyor.”

 

 

Son Güncelleme: 25.07.2014 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.