Akcan, Suluova’da oy istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Milletvekili adayı Mehmet Sarı, Suluova Sanayi Sitesi...

29 Mayıs 2015 Cuma 14:31
 Akcan, Suluova’da oy istedi


Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Milletvekili adayı Mehmet Sarı, Suluova Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Sarı'nın esnaf gezisine MHP Çorum Milletvekili adayı Ali Akcan da katıldı. 

7 Haziran genel seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Amasya MHP Milletvekili adayı Mehmet Sarı; MHP Çorum Milletvekili Adayı Ali Akcan, MHP Amasya İl Başkanı Kadir Kutay Samsun, partililer ve çok sayıda vatandaşla Suluova sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Sarı, sanayi sitesini gezerek vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Sarı, dükkan dükkan gezdiği sanayi sitesinde zaman zaman uzun sohbetler etti. Mehmet Sarı'nın traktörünü tamir için sanayiye getiren bayan şoförle yaşadığı diyalog ise herkese tebessüm ettirdi. Ziyarette renkli görüntüler yaşandı. Esnafın sıkıntılı günler yaşadığını ifade eden Sarı, kendisinde ticaretle uğraştığını, esnafın sıkıntılarını yakından bildiğini ifade etti. Sanayi esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Sarı, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Sarı, sanayi ziyaretinin ardından Suluova seçim bürosunda bir süre dinlendikten sonra çevre esnafı ve Suluova otogarını da ziyaret etti.




İHA

Son Güncelleme: 29.05.2015 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165