‘AKP idama hazırsa, MHP dünden hazırdır’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, idam ile ilgili açıklama yaptı.

01 Kasım 2016 Salı 18:01
 ‘AKP idama hazırsa, MHP dünden hazırdır’


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, idam ile ilgili açıklama yaptı.


‘AKP idam için hazırlığını getirsin, biz de hainlere dünyanın kaç bucak olduğunu gösterelim’ diyen Aras, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Türk siyaseti kısır çekişmelerden ve hiziplerden bugüne kadar çok çekmiştir.  Üslup kirliliği, asılsız suçlamalar ve karalamalar siyasi dinamikleri köreltmiştir.

Siyaset milli ve manevi kıstaslar ile değer üretici şekilde yapılmalıdır. Bu şekliyle de milletimize kılavuzluk yapmalıdır.


Türk siyaseti, yapısal sorunlarından arınmalı ve yeni bir mutabakat anlayışıyla 15 Temmuz’dan sonra beliren yeni şartlara uyum sağlamalıdır.


Kastımız siyasetin iktidar ve muhalefet arasına sıkıştırılamayacak kadar mana ve muhteva içermesidir.


İster iktidar olalım, isterse de muhalefet, demokratik ve dürüst arayışların kıvılcımıyla ülkemiz ve milletimiz daha parlak, daha müreffeh, daha adil ve huzurlu bir geleceğe ulaşacaktır.


Türkiye, söküğü varsa bizzat dikebilecek cesaret ve kabiliyettedir.


Ülkemiz, 15 Temmuz’dan beri sırat köprüsündedir. Bu imtihan sürecinden çıkarılması konusunda el ve güç birliği yapılmalıdır.


Kendi içimizde çözemediğimiz her meseleye Türkiye’ye husumet besleyen iç ve dış odaklar müdahil olmaktadır. Bu odaklar, çıkarlarına müzahir olacak şekilde yönlendirmek için uygun ortam kollamaktadırlar.


Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’ye kafa tutan, bölüp parçalamaya çalışan her terör örgütünün amansız düşmanıdır.


Bunun adı FETÖ olmuş, PKK olmuş, IŞİD veya PYD olmuş hiç fark etmeyecektir.


Bizim nazarımızda bunların hepsi birden yok edilmesi gereken suç ve cinayet çeteleridir ki, mücadelenin tavsaması halinde mahvımız kaçınılmazdır.

Son günlerde alevlenen idam tartışmasını da bu kapsamda değerlendirmekteyiz.


Cumhurbaşkanı idam cezasına gönüllüdür ve TBMM’ne getirilip kabulü halinde onaylayacağını şimdiden beyan etmiştir.


Başbakan idam cezasının toplumsal bir talep olduğunu ifade etmiştir. Meclis’te uzlaşma olması halinde bunun mümkün olabileceğini söylemiştir.


Geçmişte idam cezasını kaldıranların bugünlerde hararetle desteklemektedirler. Demek ki milli çağrı ve infiale duyarsız kalamamışlardır.


Milliyetçi Hareket Partisinin idam cezasına bakışı öteden beri nettir.


İmralı canisinin asılması konusunda biz mücadele gösterirken, karşımızda oluşan gökyüzü koalisyonu bunu engellemiş, hatta yıllarca bizi hak etmediğimiz şekilde suçlamıştı.


Biz de değişen bir yoktur, duruşumuz aynıdır.


Aynı olmayan, bizi dün eleştirenlerin bizim çizgimize gelmeleridir.


Bu durum siyasetimizin doğruluğunu da tescil etmektedir.


AKP hükümeti, 7 Mayıs 2004 tarihinde 4771 sayılı kanunda bulunan, “savaş ve çok yakın savaş tehdidi hallerinde işlenmiş suçlar için öngörülen idam cezaları hariç olmak üzere” cümlesini de kaldırmıştı.


Madem idam cezasına ihtiyaç vardır.


Madem milletimiz bunu istemektedir.


O halde bahaneye, kaçak güreşmeye, konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yoktur.


AKP hazırsa, MHP dünden vardır.


Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli, Sayın Başbakan’a seslenmiş ve ‘’Gelin bu işi bitirelim, milletimize ve ülkemize düşmanlık yapanların hakkından gelelim.’’ demiştir.


Şimdi top AKP’dedir.


AKP idam için hazırlığını getirsin, biz de hainlere dünyanın kaç bucak olduğunu gösterelim.


Türk milletinin ismet-i haremine göz dikenleri, saffet ve sancağına el uzatanları cezalandıralım, hadlerini bildirelim.”

 


Son Güncelleme: 01.11.2016 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.