‘AKP terörün palazlanmasına hizmet etti’

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, vatanımızın ve milletimizin bölünmez...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 11:34
 ‘AKP terörün palazlanmasına hizmet etti’


Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için görev yaparken şehit düşen asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır dileyerek, “Türk milletinin başı sağolsun!” dedi.


Son günlerde artan terör olaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları İl Başkanı İmal, “Türkiye son iki haftadır hemen her gün yeni bir terör saldırısıyla güne uyanıyor. Memleket evlatları hain pusularda, kalleş tuzaklarda can veriyor. Anaların gözünden yaş, babaların yüreğinden hüzün, çocukların yüzünden acı eksik olmuyor. Elleri kınalanarak gönderilen yiğitler albayrağa sarılarak dönüyor. Şehitlerimizin acısı milletimizin yüreğine adeta bir kor olup düşüyor.


Yaşanan son olaylar ırkçı-bölücü terör örgütünün iğrenç yüzünü bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Eşkıyadan özgürlük savaşçısı yaratmak isteyenler bir kez daha yanılmıştır. “Analar ağlamayacak” diyenlerin düştükleri gaflet bir kez daha görülmüştür. Teröristi cesaretlendirmenin, terör karşısında geri adım atmanın olumlu sonuçlar doğurmayacağına bir kez daha şahit olunmuştur.” dedi.


AK P’nin terör karşısında gösterdiği gevşek tutumun terörün güç kazanmasına ve alan hakimiyetini artırmasına sebep olduğu iddiasında da bulunan İmal, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bu süreçte teröristlerin ayağına mahkemeler götürülmüş, medyanın örgüte karşı kullandığı ifadeler yumuşatılmış, eli kanlı caniler allanıp, pullanarak servis edilmiştir. Terörün siyasallaşması ve meşruiyet kazanmasına yönelik adımlar atılmıştır. Güvenlik kuvvetlerimiz sahadan çekilmiş ve operasyon yetkisi ellerinden alınmıştır. Tüm bunlar Türkiye’nin gücünü zayıflatırken, hainlerin günden güne semirmesine neden olmuştur.


Çözüm süreci denen dönem içerisinde bölücü örgüt kadrolarını artırmış, eylemlerini planlamış, üslerini kurmuş ve hareket alanını belirlemiştir. Devletin çekildiği her alana bölücü terör örgütü yerleşmiştir. Türk milleti “artık şehit cenazeleri gelmeyecek” diye aldatılırken, terör örgütü faaliyetlerini açıktan açığa yürütmeye başlamıştır. Bölücü terör örgütünün elebaşı Türkiye’de siyaseti belirleyen bir aktör haline getirilmiştir. AKP’nin 13 yıllık siyasi anlayışı terörün palazlanmasından başka bir amaca hizmet etmemiştir.


Askerimize, polisimize kurşun sıkan, vatandaşlarımızı kaçıran; yollarımızı kapatan, iş makinelerimizi yakan, memleketimizin huzur ve asayişini bozan cani sürüsüyle çok etkin bir şekilde mücadele etmek devletin asli sorumluluğudur. Bu sorumluluk tehir edilebilecek bir mahiyet taşımamaktadır. Hiçbir siyasi hesap vatan evlatlarının canından daha kıymetli olamaz. Siyasi iktidar terörle müzakere sürecine derhal son vererek, eşkıyaların kökünü kazıyacak bir eylem planını ortaya koymak zorundadır. Bu milli bir görev ve ülkemiz açısından beka meselesidir.


Yurt genelinde ve yurt dışında bulunan terörist unsurların düzenlenecek kapsamlı hava ve kara harekatlarıyla etkisiz hale getirilmesi; teröre lojistik ve istihbari destek veren unsurların devre dışı bırakılması, terörü finanse eden kaynakların kurutulması, terör propagandası yapan milletvekili, gazeteci, yazar ve diğer tüm kişilerin hukuk karşısına çıkarılması ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından elzemdir. Terörü bir yöntem olarak benimseyenlerin asla başarıya ulaşamayacağı tüm dünyaya ilan edilmelidir. Türk milletinin varlığına ve birliğine kast eden her türlü fitnenin başı ezilmelidir.”




Son Güncelleme: 03.08.2015 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165