Alaca AK Parti Gençlik Kolları'nda seçim

Alaca AK Parti Gençlik Kolları'nda görev değişimi

14 Ekim 2017 Cumartesi 14:24
Alaca AK Parti Gençlik Kolları'nda seçim

Alaca AK
 Parti Gençlik Kolları’nın 5. Olağan konresi yapıldı. Kongreye TBMM İdare Amiri AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, partili yöneticiler ve ilçedeki parti yöneticileri ile partililer katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan TBMM İdare Amiri AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, makamlar ve görevlerin gelip geçici olduğunu ancak  memleketin devamı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması ve bekasının esas önem arzettiğini vurguladı. Uslu konuşmasında gençlerin siyasette varlığının önemine dikkat çekerek, “Gençler siyasete enerji kazandırır, durağanlığı kaldırır. Biz -de tecrübe, sizde enerji var. Tecrübeyle enerji bir araya gelecek ülke kazanacaktır. Gençler 18 yaşında seçimle gelinen her yere aday olabilecekler. Sizin için önünüzdeki engeli kaldırdık. Sonrası sizin kabiliyetiniz. Gençliğinize ufuk verirseniz o gençlik çok daha büyük davaların sahibi olur, bundan sonrası size ait. Sizlerden ümitliyiz. 2023 Türkiye'sini sizlerle birlikte inşa ediyoruz. 2071 vizyonunu sonraki nesillere kazandırma misyonunu da sizler taşıyacaksınız.” dedi.

Türkiye’nin  hedeflerinden asla taviz vermediğini dile getiren Uslu,  “Bu kararlılıkta en büyük sebep gençlerimize, güvenli ve huzurlu bir ülke bırakmaktır. Gençlerimizin kendilerine duyduğumuz güveni boşa çıkartmayacaklarından eminiz. Asım'ın nesli boş bir nesil değildir. Çünkü sizlerin 15 Temmuz’da neler yapılabileceğinizi hep birlikte gördük. 15 Temmuz darbe girişiminde gençlerimizle bir kez daha gurur duyduk. Gençlerimizin o tankların altına gidişi rastgele bir olay değil. 81 vilayetimizin tamamında üniversitelerimiz var. Bilimde rekabeti esas aldık. Kat sayı adaletsizliğini ortadan kaldırdık. Üniversiteye girişte eşitliği getirdik. Akıllı tahtalara geçtik, tablet bilgisayarlara geçtik. Ders kitaplarını ücretsiz veriyoruz. 4+4+4 sistemini getirdik.Milli Eğitim Bakanlığının bütçesini 7,5 milyar liradan, 85 milyar liraya çıkardık. En büyük bütçeyi Milli Eğitim Bakanlığımızın. Hangi fikri savunursanız savunun,okumalı, araştırmalı, sorgulamalı, zihninizi birilerine asla kiraya vermemelisiniz. İyiye, güzele dair ne varsa savunan, daima aklın yanında olan bir neslin ülkemize kazandırılması için çaba gösteriyoruz.” diye konuştu.


Konuşmaların ardından 
daha önceki dönem Alaca AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığını yapan Emre Çağlar ve yönetimdeki isimlere teşekkür edilerek plaket verildi.

Kongrede Alaca AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Kerem Yundam seçildi.











 

Son Güncelleme: 14.10.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.