Alaca SGM ihale ediliyor

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen...

13 Kasım 2014 Perşembe 18:05
 Alaca SGM ihale ediliyor


Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımı Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun girişimleri sonucu 2015 yılı yatırım programına alınarak ihale ediliyor.


Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ederek, Sosyal Güvenlik Merkezi binasının 2015 yılında yapımına başlanacak olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, destek ve katkılarına teşekkür etti.


Bütçesi hazırlanan ve yeni yapılan Belediye otoparkının yanına yer tahsisi yapılan SGM binasının yatırım programına alınarak ihale tarihinin belli olduğu müjdesini veren Uslu, Çorum’a yatırımların artarak devam ettiğini belirterek, “Alaca Sosyal Güvenlik Merkezimiz Günhan Mahallesinde 643 m2 arsa üzerinde bodrum zemin ve birinci kattan oluşan 495 m2 kullanım alanından oluşacaktır. İnşaatın başlamasıyla 200 gün içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. 04.12.2014 Perşembe günü ihalesi yapılacak olan Alaca Sosyal Güvenlik Merkezimin hayırlı olsun. Yer tahsisini sağlayan Belediye Başkanımıza ve Meclis üyelerimize, katkı veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza, SGK Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.



Son Güncelleme: 13.11.2014 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan Cuhadar 2014-11-14 03:00:20

Sayin vekil Alacaya masallah iyi calisiyorsunuz

Avatar
ilker arklan 2014-11-14 19:31:39

Ayni duyarliligi doğalgaz konusunda da bekliyoruz.