Alaca’ya vidanjör, Laçin’e çöp aracı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yerel yönetimlere Çevre Destekleri kapsamında Alaca Belediyesi’ne...

29 Eylül 2014 Pazartesi 17:27
 Alaca’ya vidanjör, Laçin’e çöp aracı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yerel yönetimlere Çevre Destekleri kapsamında Alaca Belediyesi’ne Vidanjör Kamyonu, Laçin Belediyesi’ne de çöp süpürme aracı verilecek.


Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ilçe belediyelerine imkanlar ölçüsünden destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “Çevre kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yerel yönetimlerimize destekleri devam etmektedir. Bu kapsamda ihtiyacı olan belediyelerimizin talepleri ile ihtiyaçlarının karşılanması için bakanlığımız nezdinde yaptığımız çalışmalara olumlu sonuçlar alıyoruz. Geçtiğimiz Ağustos ayında Ortaköy ve Uğurludağ Belediyelerimize çok amaçlı Yol Süpürme aracı temin etmiştik. Şimdi ise Laçin Belediyesine Çöp Toplama Aracı, Alaca Belediyesine de Vidanjör Kamyonu onayını Sayın Bakanımız İdris Güllüce’den aldık. Bakanımıza ve ilgililere teşekkür ediyoruz. İktidar belediyeleri olsun, muhalefet belediyeleri olsun hizmete talip olan, hizmet için çalışan ve talepte bulunan tüm belediyelerimize elimizden geldiği ölçüde destek ve katkı vermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımız devam edecektir. İlçelerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.




Son Güncelleme: 29.09.2014 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165