Alişan Yaşar'dan iyi haber

Mecitözü'ne TOKİ konutlarının yapımı için somut adım atıldı, Güzel haberi AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar duyurdu

09 Şubat 2018 Cuma 12:30
Alişan Yaşar'dan iyi haber

Mecitözü’ne TOKİ konutlarının yapılması için somut adım atıldı.

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar’ın verdiği bilgiye göre, Mecitözü’ne TOKİ konutları yapımı yapımı için verdikleri uzun uğraşın olumlu neticesinin alındığını bildirdi.

Bahçelievler Mahallesi’nde çarşı merkezine 400 metre mesafede, 6.5 dönümlük arsanın Rıdvan Dursun ve diğer hak sahiplerinin ikna edilerek pazarlığının bitirlidiğini, bugün itibariyle  tapusunun alındığını açıklayan Yaşar, “TOKİ Daire Başkanlığımız ile kaymakamlığımız arasında en kısa sürede gerekli yazışmalar yapılarak başvurular alınacak. İlçemize toplu konut yapımı bir başlangıç. Doğalgazımızın 2019 yılında gelecek olmasıyla birlikte Mecitözü’nün gelişmesine katkı sağlanacaktır. Arsa sahiplerinin pazarlıkta göstermiş olduğu fedakarlıktan dolayı ilçe halkım adına kendilerine teşekkür ederim. İlçemize ve yapılacak konutlarda ikamet edecek hemşehrilerimiz şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 09.02.2018 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.