Allah ordumuzu muzaffer eylesin

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras Afrin Operasyonu ile ilgili açıklamada bulundu.

20 Ocak 2018 Cumartesi 17:24
Allah ordumuzu muzaffer eylesin

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, başlayan Afrin Harekatı ile ilgili olarak, “Kahraman ordumuzun duacısıyız. Cenab-ı Allah hainlerle mücadelede yardımını bizlerden esirgemesin” dedi.

Afrin harekatı ile ilgili açıklamada bulunan Aras, bugün Afrin Operasyonunun başladığının bizzat Cumhurbaşkanı tarafından açıklandığını,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de "Devletimiz, milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin" diyerek ilk açıklamasını yaptığını aktararak, Türk Devleti sözde müttefikimiz ABD’nin PKK/PYD/YPG’yle gayri meşru birliktelik içine girerek ülkemizi tehdit etmesine müsaade etmemiştir. Türkiye Amerika’nın terör örgütlerine sınırımızda sözde ordu kurdurmasına dur demiştir. Ülkemizin teröristlerden oluşan haçlı birlikleriyle ablukaya alınmasına karşı gelmiştir.Ülkemizin bekası konu olunca kimseye eyvallah etmemiştir. Türk devleti bütün milli güç unsurlarıyla terörizmi kaynağında imha etmek için harekete geçmiştir. Teröristlere Türk milletinin demir yumruğunu ve hakikat dolu müdahalesini göstermek için operasyona başlamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümetinin ülkemizi meşru savunma ve beka mücadelesinde can pahasına yanındayız. Devletin şanını lekeletmemeye kararlıyız. Kahraman ordumuzun duacısıyız.

Cenab-ı Allah hainlerle mücadelede yardımını bizlerden esirgemesin” şeklinde açıklamada bulundu.


 

Son Güncelleme: 21.01.2018 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-01-21 15:46:06

Başkan, ALLAH ordumuzu muzaffer kılsın.

Avatar
Editöre 2018-01-22 09:36:35

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde sizde lütfen TV!9'da yayın yapan bir programdakiler gibi riyakar olmayın