‘Alnımız açık, başımız dik’

Ak Parti Alaca İlçe teşkilatında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

29 Temmuz 2014 Salı 13:49
 ‘Alnımız açık, başımız dik’


Ak Parti Alaca İlçe teşkilatında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

75. Yıl Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programına Ak Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, partililerin bayramını kutlayarak, daha öncesi seçimlerde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Alaca halkının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gereken desteği vereceğini söyledi.

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri ve Salim Uslu, birilerinin ülkenin ve Başbakan Erdoğan'ın önünü kesmek istediğini ancak, milletin buna izin vermeyeceğini söyledi. Birilerinin bunun için dışarıdan ithal adaylar getirdiğini dile getiren Milletvekili Uslu, "30 yaşına kadar yurt dışında yaşamış insanı getirip ekmek için 'ekmek Ekmelettin' diyorlar. Bizim vatandaşımız ekmek deyince ekmek karnesini iyi biliyor. Biz çarşıda satılan ekmeği değil geçmişteki ekmek kuyruklarını hatırlıyoruz. O günleri bir daha geri dönmek istemiyoruz. 10 ağustosta Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı makamına oturttuktan sonra göreceğiz ki Ekmelettin'i destekleyen partiler bir kez daha göceciğiz ki ekilmiş olduklarını gördükleri için zaten bizim adayımız değildi diyecekler ve birbirlerine düşecekler. Biz onun ekmek sloganını aslında milleti ekmek olarak görüyoruz. 10 Ağustos'tan sonra hala Türkiye'den umudu, beklentisi olan milletlere güçlü, iradeli bir sağlam lider vermiş olacağız" diye konuştu.

Ak Parti Çorum Milletvekili ve Filistin Dostluk Gurubu Başkanı Murat Yıldırım, konuşmasında Gazze'de İsrail'in Müslüman halka yaptığı katliama dikkat çekti. İsrail'deki Siyonist rejimin katliam yaparak Filistin'i kan gölüne çevirdiğini belirten Yıldırım, yaşanan zulme rağmen Filistin halkının büyük bir direniş göstererek onurlu duruşunu sürdürdüğünü belirtti.

Müslüman ülkelerde dahil olmak üzere dünyanın bu zulme sessiz kalmaya devam ettiğini dile getiren Yıldırım, "Bir yiğit ses çıktı ve dedi ki 'siz katilsiniz, çocuk katilsiniz bu zulmü yapmayın' dedi. Geçmişte haçlı seferleri yapılıyordu, şimdi de bütün batılı ülkeler birleşerek modern haçlı seferleri yapıyorlar. Artık Müslüman ülkeler bir araya gelerek 'kendi savunma paktını ve kültürel işbirliğimizi, ekonomik işbirliğimizi ve kendi birleşmiş milletlerimizi kurmamamız gerekiyor'. Çünkü Birleşmiş Milletler aciz kalmıştır. Birleşmiş Milletler artık kendi binalarını koruyamaz hale gelmişlerdir. Buradan şuna gelmek istiyorum Türkiye büyük devlet olursa bunları bunu yapamazlar. Onun için proje ürettiler Ekmelettin İhsanoğlu'nu getirdiler arkasına paralel yapı, MHP ile CHP'yi payanda ettiler. Bu yapının arkasında İsrail var. Bu ülkede güçlü bir iktidar olduğu sürece emellerine ulaşamayacaklar bu nedenle bu seçim miladi bir seçimdir, dönüm noktasıdır. Kalan sürede iyi çalışarak geleceğimiz, inancımız, mazlum ülkeler için bunu yapmalıyız" diye konuştu.

Ak Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ise yaptığı konuşmada Türkiye'nin Orta Doğu'da taşıdığı stratejik öneme değinerek, Türkiye'nin Ortadoğu'da yaşanan zulümlerin bitmesi noktasında tek başına mücadele verdiğini söyledi. Türkiye'nin bu çabalarının gün gelecek Türkiye'yi bölgesinde lider birleştirici güçlü ülkü haline getireceği belirten Bağcı, aksi takdirde ateş çemberi arasında kalan bir Türkiye'nin 1. Dünya savaşında olduğu gibi oynanan oyunlarla parçalanmaya çalışılacağını ifade etti.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Türkiye'nin 12 yılda kat ettiği mesafeye ve gelişimine vurgu yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde utanılacak, başı öne eğdirecek hiçbir duruma düşmediklerini hep alnı açık başı dik oldukların ifade etti. Türkiye'nin bugün herkesin örnek aldığı bir sağlık sistemine sahip olduğunun altını çizen Kafkas, Alaca'ya büyük bir hastane kazandırdıklarını söyledi.

Çorum'a 800 yataklı modern bir hastane kazandıracaklarını ve bu hastanenin şehir hastanesi olacağını kaydeden Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, gelinen noktadan daha ileriye gitmenin zorluğuna değinerek ileriye gitmek için daha çok çalışmak gerektiğini bu yolunda adanmışlıktan, adamlıktan geçtiğini söyledi. Kafkas, "Önümüzde 10 günlük bir süre var, bu süreyi iyi değerlendirerek Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığına hep birlikte getirelim" şeklinde konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 29.07.2014 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.