Alperenler ilçelerde de teşkilatlanıyor

Alperen Ocakları Çorum İl Başkanı Fatih Yücel, Ekrem Redif’i Alperen Ocakları Bayat İlçe...

16 Ağustos 2014 Cumartesi 16:22
 Alperenler ilçelerde de teşkilatlanıyor


Alperen Ocakları Çorum İl Başkanı Fatih Yücel, Ekrem Redif’i Alperen Ocakları Bayat İlçe Başkanı olarak yetkilendirdi. Ocak merkezinde düzenlenen yetki töreni, tekbirler eşliğinde gerçekleşirken, İl Başkanı Fatih Yücel, Ekrem Redif’e Türk Bayrağı’na sarılı Kur’an-ı Kerim hediye ederek, yekti belgesini takdim etti.


Çorum Alperen Ocağı olarak yönetim kurulu kararıyla Ekrem Redif’i Bayat İlçe Başkanı olarak görevlendirip yetkilendirdiklerini ifade eden Fatih Yücel, yakında Alaca, İskilip, Osmancık ve Sungurlu başta olmak üzere teşkilatlanma çalışmalarının tüm ilçelerde devam edeceğini, gelişme ve çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi.


Fatih Yücel, hayırlı olmasını temenni ettiği görevlendirme töreninde şunları ifade etti, “Bu gün burada Bayat ilçesine Alperen Ocakları Bayat İlçe Temsilciliği ataması için bir araya geldik.  Arkadaşımız, gönüldaşımız Ekrem REDİF beyi Bayat Alperen Ocakları ilçe başkanı olarak görevlendirilmesine, yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber istişare sonucu karar verdik. Rabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun, bu kutlu davada Bayat’taki hizmet ve çalışmalarımızı artık Ekrem kardeşimiz sürdürecektir. Ayrıca diğer ilçelerde de görüşmelerimiz sürüyor. Osmancık, İskilip, Alaca ve Sungurlu’da da yakında atamalarımız olacak ve atamalarımız oldukça da kamuoyuna duyurusunu yapacağız.”





Son Güncelleme: 16.08.2014 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.