Alperenler Rektör’ü kutladı

Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri...

07 Temmuz 2015 Salı 14:44
 Alperenler Rektör’ü kutladı


Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel, üniversitede yapılan başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek, Rektör’ün başarılarının devamını diledi.


Rektör Prof. Dr. Alkan ise üniversitenin Çorum’un her bileşeni ile yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmalarını yürüttüğünü belirterek, yakalanan bu sinerji ile kurumun her geçen gün gelişimini daha da artıracağını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alkan, Çorum Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.




Son Güncelleme: 07.07.2015 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.