Amasya'da da Erdoğan hazırlığı

20 Ocak 2018 Cumartesi 13:25
Amasya'da da Erdoğan hazırlığı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ocak’ta AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere Çorum’a gelecek. Kongrenin Atatürk Spor Salonu'nda saat 12.00’de başlayacağı duyurulurken, aynı gün AK Parti Amasya İl Kongresi de yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amasya il kongresine de katılarak halka hitap edeceği spor salonunda hazırlıklar başladı.

Amasya Valisi Dr. Osman Varol ile Belediye Başkanı Cafer Özdemir, 28 Ocak'ta Amasya AK Parti İl Kongresi nedeniyle kente geleceği belirtilen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi başlanan hazırlıkları gözden geçirdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halka hitap edeceği Amasya Spor Salonu çevresinde ve içerisinde incelemelerde bulunan Vali Varol ve Başkan Özdemir, salonla ilgili gelinen son aşama hakkında yetkililerden bilgiler alırken, eksiklik olmaması konusunda yetkililere gerekli talimatları verdi. İncelemeye AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek ve diğer yetkililer de katıldı.

Ferhat LAP / AMASYA

Son Güncelleme: 20.01.2018 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165