AMATEM’in bina sorunu çözüldü

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum'da hizmete açılacak...

31 Temmuz 2015 Cuma 17:14
 AMATEM’in bina sorunu çözüldü


AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum'da hizmete açılacak olan Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi'nin (AMATEM) bina sorununun çözüldüğünü bildirdi.


Milletvekili Kurt, yaptığı açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile gerçekleştirdikleri görüşmede, Tarım Bakanlığı’na ait tahsisi bulunan arazi ve taşınmazın Çorum'da hizmete girecek AMATEM için Kamu Hastanelerine devredilmesini talep ettiklerini hatırlattı.


Kurt, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in talimatı ile Gülabibey Mahallesinde bulunan 767 ada 169 parsel nolu 7.111,18 m2 yüzölçümlü üzerinde 3 katlı hizmet binası ile 6 daireli lojman bulunan taşınmazın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı adına yapılan tahsisin kaldırılarak, AMATEM olarak kullanılması için Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu adına tahsisinin dün itibarıyla yapıldığını ifade etti.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'e teşekkür eden Kurt, “Sürecin hızlanması ve talebimizi olumlu karşılayan başta Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Mehdi Eker'e, sürecin bizimle birlikte takipçisi olan İl Başkanımız Sayın Rumi Bekiroğlu'na ve emeği geçen bürokratlarımıza teşekkür ederim. Açılacak olan tedavi merkezimizde hastalarımızın sağlık bulmaları temennilerimizle, ilimize hayırlı olsun." dedi.



Son Güncelleme: 31.07.2015 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.