Ankara'da bir dizi nezaket ziyareti

Şeyda Önen ve Mustafa Demirer, Ankara'da bir dizi nezaket ziyaretlerinde bulundu

16 Ekim 2017 Pazartesi 22:51
Ankara'da bir dizi nezaket ziyareti

AK Parti önceki yönetim kurulu üyesi İşadamı Şeyda Önen ve Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Mustafa Demirer, dün Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Hukukçular Derneği Ankara Temsilcisi hemşehrimiz Av. Fatih Maden ile görüşen Önen ve Demirer, yerel ve genel gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Ceylan, misafirleri Önen ve Demirer’e TBMM’de illerin kültür ve turizm figürlerinin sergilendiği bölümü gezdirdi.

Çorum’a daha geniş yer ayrılan bölümde Sfenksli Kapı, Osmancık Kandiber Kalesi ve tarihi Saat Kulesi’nin görselleri sergileniyor.

Milletvekili Ceylan, ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişiminde TBMM’ye yapılan bombalı saldırının izlerinin bulunduğu bölümle ilgili de bilgiler verdi.









 

Son Güncelleme: 17.10.2017 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.