‘Annelerimizin duasını bekliyoruz’

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

08 Mayıs 2015 Cuma 11:19
 ‘Annelerimizin duasını bekliyoruz’


Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.


Anneler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, annelere ve anne adaylarına yapılan şiddete ve cinayetlere dikkat çeken Cıdık, şunları söyledi; “Bugün itibarı ile kadına şiddete kurban verdiğimiz İstanbul’da Değer Deniz, Yalova’da Seda Camgöz yılbaşından bu yana katledilen 100 ve 101’inci kadınlar olarak Anneler Günü’nün arefesinde gözlerini acıları ve çileleri ile hayata yummuşlardır. Yıl sonu nerdeyse 250 kadın yani anne veya anne adayı bu şiddetin kurbanı olacaktır.


Anneler Günü’nde sahte ve süslü açıklamalar ile bu acıların üstü örtülecek, bu acılara sebep olan devlet yöneticileri yine suç bastıracaklardır. Dar bir kalıpta yer tutan kadına karşı kötü davranışlar AKP iktidarı ile şiddet sarmalına dönmüştür. AKP iktidarı iş başı yaptığından beri ne yapmıştır da bu durum her geçen gün büyüyen bir sorun halinde ülkemizin başına gelmektedir? AKP iktidarının öne çıkan icraatlarından bazılarının bu şiddete davetiye çıkardığı açıktır, hatırlarsanız faiz maalesef en küçük ailelerin bile erişeceği bir şekilde özendirilmiş kullanımı sağlanmıştır. Faiz toplumu kemiren bir kurt misali kadına şiddete, boşanmalara, çocukların bonzai gibi kötü alışkanlıklara düşmesine başlıca sebeptir. İslam dininin faizi şiddetle yasaklaması bu yüzdendir. İkinci nokta ise ahlâk ve maneviyattır. Gerek basın yayın, gerek AB diretmeleri sonucu çıkan yasalarla ahlâk ve maneviyat çok büyük darbeler almıştır. Bu gidişat sonucu fatura kadına kesilmektedir ve kesilecektir.


10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü’nü derin endişeler içinde kutluyor, cennet ayakları altında olan annelerimizin, anne adaylarımızın yaşanabilir Türkiye’yi kurmamızda dualarını bekliyor, helal kazanç, helal üretim ile Batı taklitçiliğini değil kendi değerlerimizi yaşadığımız iktidarımızda kadının gerçek değerini bulacağının garantisini veriyoruz.”




Son Güncelleme: 08.05.2015 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.