Aras Dodurga’da çalıştı

MHP Milletvekili adayı Aras, seçim çalışmalarını Dodurga'da sürdürdü.

25 Mayıs 2018 Cuma 11:44
Aras Dodurga’da çalıştı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarını Dodurga’da sürdürdü. Aras’ın ilk ziyaret durağı MHP Dodurga İlçe Teşkilatı oldu. Teşkilat mensupları ile birlikte Dodurga esnafını ziyaret etti.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde MHP’den 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aras, esnaftan seçimlerde destek istedi.

Dodurga Kaymakamlığı, Emniyet Amirliği, Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesini de ziyaret eden Aras, seçim çalışmasını Newtex Tekstil fabrikasını ve çalışanlarını ziyaret ederek tamamladı. Vatandaşlarla da bol bol sohbet etme imkanı bulan Aras, gördüğü ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhur İttifakı muazzam bir başarıyla TBMM’de üstünlüğü alacak, güçlü bir siyasal varlıkla temsil edilecektir” dedi.

Son Güncelleme: 25.05.2018 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.