Aras soluksuz çalışıyor

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras seçime az bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

12 Haziran 2018 Salı 15:36
Aras soluksuz çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmaları kapsamında Çöplük Çarşısı’nı gezdi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Çöplük Çarşısı’nı gezerek esnaflara hayırlı işler diledi.

Ziyaretler sırasında 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakında yer alan MHP’ye destek isteyen Aras, partisinin esnafa yönelik politikalarından da bahsetti. Esnafın özellikle de vergi yükünün hafifletileceğinin altını çizen Aras, MHP’nin seçim taahhütlerinde yer alan bütün konuların milletin kabul gördüğü taahhütler olduğuna vurgu yaptı. Aras, MHP’nin seçim beyannamesinde yer alan konuların hayata geçirilmesiyle birlikte toplumun tüm kesimlerinin rahatlayacağını kaydetti.

Aras, Gazileri ziyaret etmeyi de unutmadı.

Muharip Gaziler Derneği Çorum Şube Başkanı Muharrem Gül ve yönetimi tarafından karşılanan Aras, gazilere partisi tarafından yapılacak olan taahhütleri anlattı. Aras’ın açıklamaları gazileri umutlandırdı.

Aras, “24 Haziran seçimlerinde partimiz beyannamemizde gazilerimize yönelik taahhütlerde bulunduk. Bu taahhütlerimiz ise şöyle: Malul sayılmayan gazilerin mağduriyetlerini giderecek düzenlemenin yapılması. Muharip gazilere ödenen şeref aylığının geliri olsun olmasın tüm muharip gazilere aynı tutarda ödenmesi. Gazilerimize ikinci istihdam imkanı sağlanması ve ÖTV’siz araç imkanı verilmesi.Gazilere 3600 günde emekli olabilme hakkı verilmesi. Bu taahhütlerle birlikte gazilerimize daha iyi koşullar sunacağız ve hak ettikleri imkanlara kavuşmalarını sağlayacağız." dedi. 

Aras seçim çalışmalarını resmi kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek sürdürdü. Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Aras, kamu çalışanlarının tüm ek ödemelerinin emekli aylığına yansıtılacağını hatırlatarak, yardımcı hizmetler sınıfında çalışanların, genel idari hizmetlerine geçirileceğini, maliye ve gelir idaresi çalışanlarına kurum içi uzmanlık sınavı açılacağını, mübaşir, zabıt katibi ve diğer adalet çalışanlarının özlük haklarının iyileştirileceğini dile getirdi.

Kadro alamayan taşeron işçilerin, 4/B’li, vekil, sözleşmeli, fahri ve geçici statüde çalışanların kadroya alınacağını belirten Aras, sağlık çalışanlarına yıpranma payı hakkı verileceğini, yardımcı sağlık personelinin istihdamının yaygınlaştırılacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.