Aras'tan AVM çıkışı

MHP adayı Mehmet Akif Aras, M yasasının yeniden düzenleneceğini, esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınacağını söyledi.

29 Mayıs 2018 Salı 19:16
Aras'tan AVM çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, esnaf ve sanatkârların vergi ve prim yükünü hafifleteceklerini söyledi.

24 Haziran seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdüren Aras, kent merkezinde

esnaf ziyaretinde bulundu.

Milletvekili aday adayları Av. Ali Beyaz ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaretlere çıkan Aras, Sel Sokak, Uğur Mumcu Caddesi, Eğridere Çarşısı, Kubbeli Caddesi, Zafer Çarşısı, Sancaktar Caddesi, Nurettin Bey Caddesi, Sobacılar Arastası, Şeyh Eyüp Sokak ve Veli Paşa Sokak’ta bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhur İttifakı'nın önemini anlatan ve vatandaşlardan hem Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan’a hem de partilerine destek isteyen Aras, MHP seçim beyannamesinde yer alan esnaf ve sanatkarlara yönelik projeleri anlattı.

Esnafın vergi ve prim yükünün hafifletileceğini belirten Aras, AVM yasasının yeniden düzenleneceğini, esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınacağını kaydetti.

Aras, esnaf ve sanatkârların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınacağını, staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 29.05.2018 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenann 2018-05-29 22:48:09

Siz Hükümet olmayacaksınız ki , neyi vaad ediyorsunuz?

Avatar
Murat 2018-05-30 09:23:51

Seçim beyannamesinde yer alıyor bu konu biraz okuyun okumadan muhalefet olmayın..

banner165