Aras’a ata ocağından destek

MHP Milletvekili adayı aras, ata ocağı olan Cemilbey köyünden firesiz destek aldı.

11 Haziran 2018 Pazartesi 12:47
Aras’a ata ocağından destek

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, iftarını Ata Ocağı olan Cemilbey Köyü’nde köylüleri ile birlikte açtı.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde MHP’den 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Mehmet Akif Aras, Ata Ocağı olan Cemilbey’den tam destek geldiğini belirterek, uzun yıllardan beri köyde yaşamamasına rağmen ata ocağı ile irtibatını hiç koparmdığını ve her zaman köyünün ve köylülerinin yanında yer aldığını ifade etti.

Milletvekili Adaylığı sürecinde de köylülerinin desteğini aldığını vurgulayan Aras, gelen iftar daveti üzerine hemşehrileriyle hasbihal etmek için Ata Ocağı’na gitti. Kadın, erkek, yaşlı, genç demeden tüm köylüleriyle iftar sofrasında bir araya gelen Aras, kendisine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti. 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahseden ve köylülerinden hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de Cumhur İttifakında yer alan partisine destek isteyen Aras, “24 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi iyi bir neticeyle TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edilme hakkına kavuşmalıdır” dedi.

Partisinin özellikle tarım politikaları ve çiftçilere sağlayacağı imkanlardan bahseden Aras, “Ekonomide acilen gerçekleştirilmesini öngördüğümüz yapısal reformlardan birisi de tarım ve hayvancılık reformudur. Çiftçilerimizin ucuz girdi temini, gelirlerinin artırılması, borç ve faiz sarmalından kurtarılması konusunda çok yoğun mücadele edeceğiz. Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin refahını yükseltip, onları yüksek bir gelişmişlik seviyesine çıkaracağız” dedi.


 

Son Güncelleme: 11.06.2018 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165