Atlas köy yollarında

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Atlas ve ekibi olağanüstü parti kongresi...

17 Eylül 2014 Çarşamba 10:53
 Atlas köy yollarında


Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz  Atlas ve ekibi olağanüstü parti kongresi sonrasında yeniden ilçe ve köy ziyaretlerine başladı.


Geçtiğimiz cumartesi günü il  yönetim  kurulu üyeleri ile birlikte İskilip İlçesi Velet Köyü’nü ziyaret eden Atlas ve İl Yönetim kurulu üyeleri pazar günü de çalışma programı çerçevesinde Laçin İlçe Başkanı Uğur Türkmen ile birlikte Laçin, Gökgözler ve Harmancık Köylerine gitti.


Bu ziyaretlerinde ülkenin siyasi ve ekonomik görüntüsü ve diğer güncel konular ile ilgili konuşan CHP İl Başkanı Atlas, tarımsal üretimin bilinçli olarak yok edilmek istendiğini savunarak, AKP’nın iktidara geldiği 2002 yılında mazotun 97 kuruş ortamala fiyatının olduğunu, 2014’te ise 4,5 liraya dayandığını, gübrenin 2002’de 12,5 lira iken bugün 60-80 lira arasında fiyatlandığını, tarımsal girdilerin sürekli arttığını dile getirdi.


Atlas, köylünün maksatlı olarak şehre göçe zorlandığını vurgulayarak, “Dünyanın gıda açısından kendi kendine yetebilen 6-7 ülkesinden biri olan Türkiye geçtiğimiz yıllarda dışarıdan canlı hayvan ve saman satın alır hale getirildi.” diye konuştu.


Ziyaretler sırasında köylü vatandaşlarla tek tek tokalaşan Atlas, sorunlarını dinleyip, sohbet etti.





Son Güncelleme: 17.09.2014 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.