Atlas savcılığa ifade verdi

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Cumhuriyet Savcılığı’na ifade verdi.

22 Nisan 2014 Salı 14:31
 Atlas savcılığa ifade verdi


CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Cumhuriyet Savcılığı’na ifade verdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün hakkında suç duyurusunda bulunduğu Atlas, bugün saat 13.45’de bazı parti yöneticileri ile birlikte Adliye Sarayı’na gelerek savcılığa ifade verdi.

Atlas, cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra sonrası Adliye önünde kısa bir açıklama yaptı.

Başkan Külcü’ye yönelik suçlamalara devam eden Atlas, “Dün ne dediysek bugün ve yarın da aynı şeylere söyleyeceğiz. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve arkadaşlarının Çorum’a yaptıklarını anlattık. Külcü 8 ay boyunca Ağır Ceza Mahkemesi7nde yargılandı. Kaldırım taşlarını, parkları yaz boza çevirdiler. Belediye’nin arka odalarında birileri ile imar projeleri yapıyordu. Makamı, konumu ne olursa olsun bizim boynumuzu eğdiremez. Biz siyasette hiç kimseye bel altından vurmadık. Hep olup biteni anlattık. Yargının seyrini etkilememesi için ifademle ilgili bir şey söylemeyeceğim.” diye konuştu.






Son Güncelleme: 22.04.2014 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165