Bağcı, Adalet Bakanı ile görüştü

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı...

02 Eylül 2015 Çarşamba 13:15
 Bağcı, Adalet Bakanı ile görüştü


AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, İskilip ve Sungurlu Cezaevleri yatırımlarını takip etmek ve talepleri iletmek üzere Adalet Bakanı Kenan İpek ile bir görüşme yaptı. Bağcı, yaptığı açıklamada, “Sungurlu ve İskilip Cezaevlerimiz Merkezi Hükümet Yatırım Programında Proje+İnşaat olarak yer alan 2 önemli yatırımımızdır. Bakanlığınıza sunulan arsalar üzerinde teknik incelemeler ve zemin etütleri tamamlandı. Ancak yapılan zemin etütleri sonucu Sungurlu Cezaevi arsasında taban suyu yoğunluğu nedeniyle yer değişikliği yapılması yönünde Bakanlık görüşü hakimdir. Biz de bu konuda alternatif çalışmalar yaparak Bakanlığımıza bir dosya sunduk. Bir an önce yerinde inceleme yapılarak önerilen taşınmazlarda zemin etütlerinin yapılması ve uygun görülen arsaya proje çalışması yapılması hususunda talimatlarınızı ve desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Adalet Bakanı Kenan ipek ise, konuyu ileteceğini söyledi.

İSKİLİP CEZAEVİ PROJESİ HAZIRLANIYOR


Bağcı, İskilip Cezaevi ile ilgili olarak da şu bilgileri verdi: “İskilip Hacı Piri Mahallesi Kazanlı Mevkiinde bulunan 141.540.41 m2 arsaya yeni bir cezaevi yapılması yönünde, önerilen bu arsadaki teknik çalışmaların tamamlandığını ve Bakanlıkta değerlendirildiğini biliyoruz. Talimatlarınızla projenin hazırlanmasını ve onaylanmasını, akabinde 2016 yılında Cezaevi yapımına başlanmasını arzu ediyoruz” dedi.


Adalet Bakanı İpek ise, ilgili Teknik İşler Başkanlığını arayarak İskilip Cezaevi hakkında bilgi aldıktan sonra, proje aşamasına geçilmesi talimatını verdi.


Son Güncelleme: 02.09.2015 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165