Bağcı ceviz diyarında

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, ilçe ziyaretleri kapsamında Oğuzlar’ı ziyaret etti.

28 Mayıs 2015 Perşembe 13:50
 Bağcı ceviz diyarında


AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, ilçe ziyaretleri kapsamında Oğuzlar’ı ziyaret etti.


İlçe Başkanı Alaattin Coşkun, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları tarafından karşılanan Bağcı, parti teşkilat binasında bir değerlendirme toplantısı yaptı. Bağcı daha sonra kahve önünde vatandaşlara hitap ederek şöyle dedi: “Oğuzlar ilçemizi imar ettik. AK belediyecilik ve arkasında hükümetlerimizin, milletvekillerinin desteği ile Oğuzlar güzel bir ilçe görünümü kazanmıştır. Muhalefet partilerinin mensupları ilçelere gidip ‘ne yaptılar?’ diye inkar politikası yapıyorlarmış. Ne yaptığımızı en iyi siz biliyorsunuz. Ama ben bir kısmını tekrarlayacağım.


‘OĞUZLAR’I KARIŞ KARIŞ BİLİRİZ’


Oğuzları karış karış biliriz her projesinde emeğimiz vardır.  Arıtma tesisini biz yaptık.  Baraja sulama suyu pompalarını biz kurduk. Şehir içi elektrik bizim katkımızla yeraltına alındı. Kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu bizim dönemimizde yapıldı. Koz Restoranı biz yaptık. Hayvancılık Kooperatifini biz kurduk ve inekleri biz getirdik. Ceviz paketleme tesisini biz yaptık. Sentetik çim sahayı biz yaptık. Dahası da var. Oğuzları Ceviz Eylem Planına biz dahil ettirdik. İnanmayan Plan ve Bütçe Komisyonundaki Bütçe Görüşmelerinin ve TBMM’nin zabıtlarına baksın. Ceviz fidanı yetiştiriciliğini teşvik kapsamına biz aldırdık. Bütün köylerimize içme suyu kanalizasyonunu biz yaptırdık. Şimdi köylerin tamamına kilit taş döşeyeceğiz. Bize "Ne yaptınız ?" diyenlere biz soruyoruz 'siz ne yaptınız'?”


Bağcı’nın hemşerileri ile sohbeti sırasında konuşan 92 yaşındaki Hasan Turan, “80 ihtilalinde çok acı günler geçirdik. Çankırı’ya mazot almaya giderdik. Partilileri, muhtarları, ilçe başkanlarını tek tek topladılar. Tehdit ettiler. İşkence ettiler. Çok acı çektik. Millet hastayı omuzunda taşıyarak yola indiriyordu. Türkiye’nin geldiği noktayı iyi bilmek gerekir” dedi.


Emekli bir vatandaş ise, “Bu topraklara hizmet geldiyse hep sağ partilerden geldi. Oğuzlar AK Parti sayesinde gelişti, güzelleşti. Sorunları çözüldü” diye konuştu.

Bağcı, hemşerilerinin sıcak karşılamasına teşekkür ederek, seçimlerde destek beklediklerini ifade ederek ilçeden ayrıldı. 




Son Güncelleme: 28.05.2015 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165