Bağcı destek için sahada

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı...

13 Ekim 2015 Salı 10:31
 Bağcı destek için sahada


AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Hitit Üniversitesi’nin akademik yıl açılış programına katıldıktan sonra Çorum merkezde seçim çalışmalarına başladı.
Bağcı’nın seçim çalışmalarına İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, parti yöneticileri Şeyda Önen ve Musa Erkan ile milletvekili aday adaylarından Ahmet Ölçer katıldı. Bağcı'nın 1 Kasım seçimleri öncesinde Çorum’a gelerek çalışma yapması parti mensuplarının takdirini topladı.


‘ESNAFIN SÖZCÜSÜ OLDUK’


Ilıca Caddesi’nde esnaf turu yapan Bağcı, seçimlerde partisine destek istedi, esnafın sorunlarını dinledi.. Zincir marketler hususunda şikayetleri dinleyen Bağcı; “Partimizin genel merkez ekonomi işleri yönetimindeyim. TBMM'nin kalbi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda  esnafımızın pek çok sorununun sözcüsü olduk ve çözdük. Seçim beyannamemizde esnafa yönelik  yeni tedbirler var. İnşallah tek başına iktidarı ve güçlü hükümeti yakalarsak sorunlarımızı çözeriz" dedi.

 

Son Güncelleme: 13.10.2015 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.